طرز تهیه:
روغن زیتون، پودر زیره، پودر گشنیز، آبلیمو، سیر و پودر فلفل قرمز را با هم مخلوط کرده و در میکسر، میکس کنید. سپس به آن نمک و چند قاشق سرکه اضافه کنید در انتها جعفری و گشنیز خرد شده را به سس بیفزایید. این سسی است که در پخت به آن نیاز خواهید داشت. پیاز و کدو سبز را حلقهای خرد کنید، فلفل دلمهای را هم به تکههای درشت تقسیم کرده و همه را به همراه قارچ به سس اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا در سس غوطه ور شوند. سپس آنها را به مدت ۴ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد از آن، سبزیجات را به سیخهای چوبی که نیم ساعت در آب خیس کرده اید، کشیده و داخل سینی فر قرار دهید و با شعله گریل فر کباب کنید. در حین پخت، سیخهای سبزیجات را بچرخانید تا به طور کامل کباب شوند.
>> ضمیمه خانواده اطلاعات
*شما چه نظری دارید؟ تجربهها و نظراتتان را در این زمینه، با ما در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم