جام جم سرا:
مواد لازم:
بادمجان متوسط ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۶ عدد
کشک به مقدار دلخواه
ادویه به مقدار لازم
طرز تهیه:
دو عدد از بادمجانها را به هر طریق که مایلید کبابی کنید (منقل یا فر)
بعد از اینکه خنک شد پوست آن را جدا کنید و به قطعات کوچک خرد کنید.
داخل ماهیتابه کمی پیاز را تفت دهید، به آن سیر ریز خرد شده و یا له شده را اضافه کنید و کمی زرد چوبه و نمک بریزید. بادمجانهای کبابی را هم اضافه کنید.
حالا دو عدد بادمجانی که باقی مانده را پوست بگیرید و به برشهای کوچک تقسیم کنید و به بقیه مواد اضافه کنید.
درب ظرف را گذاشته و با حرارت خیلی ملایم اجازه دهید بادمجانها کاملاً پخته و نرم شوند (به طوری که آبی نداشته باشند؛ چون درب ظرف بسته است غذا خودش آب میاندازد)
زمانی که مطمئن شدید بادمجانها کاملاً پخته، داخل ظرف مناسب کشیده و روی آن را با نعناداغ، سیرداغ، پیازداغ، گردو، و مقداری زعفران و کشک تزئین کنید.
نکته:
اگر فقط دو عدد از بادمجانها را کبابی کردیم به خاطر عطر و بویی است که به غذا میدهد. چون زمانی که کبابی میشوند گوشتشان هم کمی کمتر میشود و بهتر است بادمجان های دیگر کامل و گوشتی استفاده شوند.
در صورت تمایل میتوانید ۱/۲پیمانه کشک را در آخر پخت اضافه کنید خوب هم بزنید بعد از چند دقیقه از روی حرارت برداشته و روی آن را تزئین نمائید. (بریونی)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد