کبه، اولین خرید نیم‌فصل استقلال

بوبکر کبه، مهاجم بیست و چهار ساله و بورکینافاسویی که نیم‌فصل نخست لیگ برای تیم داماش گیلان توپ زد، مذاکرات اولیه را با استقلال انجام داده و در آستانه پیوستن به این تیم قرار گرفت. کبه پس از مذاکره با فتح‌الله‌زاده با او به توافق اولیه رسید و قرار است پس از حضور در تست پزشکی، به جمع آبی‌پوشان اضافه شود.
کد خبر: ۶۱۳۵۳۳

فتح‌الله‌زاده در پاسخ به پرسشی درباره کبه و شرایط نقل و انتقالات استقلال به ایسنا گفت: با نظر قلعه‌نویی و برای جذب کبه با عابدینی صحبت‌هایی انجام دادم. فعلا توافقمان این است که تا نیم‌فصل سال بعد این بازیکن در کنار ما باشد و اگر از عملکردش راضی بودیم، تا پایان فصل بعدی هم بتواند با ما کار کند. البته قرارداد او هنوز نهایی نشده و باید تست پزشکی از این بازیکن بگیریم، اما می‌توانم بگویم کار تقریبا تمام شده است. درباره دیگر بازیکنان که در نقل و انتقالات جذب می‌کنیم یا از کنار ما می‌روند هم باید بگویم قرار است پس از بازی با تراکتورسازی با قلعه‌نویی در این باره جلسه‌ای داشته باشم تا تصمیم‌گیری نهایی انجام شود. فعلا با یک بازیکن به توافق رسیده‌ایم و از سوی دیگر یک بازیکن برزیلی هم به استقلال اضافه می‌شود. بختیار رحمانی، کاپیتان فولاد نیز از جمله بازیکنانی است که مدنظر آبی‌ها قرار دارد.

انحلال تیم فوتبال بانوان استقلال

تیم فوتبال بانوان استقلال که چند هفته‌ای بود با مشکل مالی دست و پنجه نرم می‌کرد، منحل شد. معصومه غلامی، سرپرست تیم فوتبال بانوان استقلال با تائید این خبر گفت: با توجه به مشکلات مالی که داشتیم، آقای فتح‌الله‌زاده با ادامه فعالیت تیم فوتبال بانوان این باشگاه موافقت نکرد و طی نامه باشگاه استقلال به هیات فوتبال استان و فدراسیون فوتبال، این تیم منحل اعلام شد. غلامی افزود: تیم فوتبال بانوان استقلال 26 بازیکن دارد که با انحلال این تیم مشخص نیست شرایط این بازیکنان چه می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها