
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
* آب سیبزمینی خام را برای آنکه بوی کتلت نامطبوع نشود، حتما باید گرفت.
* سیبزمینی پخته را حتما باید رنده کرد و نباید آن را همراه گوشت، چرخ کرد. سیبزمینی خام را میتوان چرخ کرد به شرط آنکه آب سیبزمینی با گوشت مخلوط نشود.
* در کتلت گوشت بهتر است از آرد نخودچی استفاده شود، چون کتلت پوک میشود و در صورت استفاده از آرد سوخاری و آرد گندم، کتلت، خمیر میشود و پوکی مناسبی نخواهد داشت.
* کتلت با سیبزمینی خام هنگام سرخ شدن، روغن کمتری میبرد و برای کسانی که در مصرف روغن احتیاط میکنند، مناسبتر است.
* برای سرخ کردن کتلت با سیبزمینی پخته باید در تابه روغن زیاد باشد تا کتلت روغن کمتری به خود بگیرد و بعد هم باید کتلت را روی کاغذ روغنگیر گذاشت تا روغن اضافی آن گرفته شود.
* بهترین سبزی برای کتلت، ترخون و مرزه است که عطر بینظیری به کتلت میدهد. میتوانید یک بار هم زیره را امتحان کنید.
* کتلت را با نان بولکی و پیاز و جعفری خردشده و خیارشور بخورید که لذتی بالاتر از این نیست!
>> لقمه
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی خواندنی با محمد بلوری، پدر حادثه نویسی ایران:
تپش از ارتکاب جرائم خشن ازسوی اتباع غیرمجاز گزارش میدهد
عضو هیات رئیسه مجلس در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگوی «جامجم» با احسان جانمی، کارگردان حاضر در فجر چهل و یکم بررسی شد
روایت مسعود طیبی از اجرای نمایش «افلیا» در چهل و یکمین جشنواره تئاتر فجر
گفتوگوی «جامجم» با دبیر کل جشنواره هنرهای تجسمی فجر