۵ فوت و فن آشپزی و کدبانوگری با تفاله‌های هویج

آب هویج گرفته‌اید؟ تفاله‌هایش را دور نریزید!

رازهای پخت کتلت مامان پز!

بسیاری از ما وقتی بزرگ می‌شویم و زندگی تازه و مستقلی تشکیل می‌دهیم باز هم مواقع زیادی بخصوص هنگام خوردن غذا یاد مادرمان می‌افتیم و ذهنمان به سمت طعم و مزه غذایی می‌رود که او برایمان می‌پخت. به نظر شما چرا برخی غذاهایی که مادر‌ها می‌پزند این قدر خوشمزه می‌شد؟ چند راز و فوت و فن مادرانه را برای طبخ کتلت، در ادامه مطلب بخوانید.
کد خبر: ۶۰۹۸۱۹

* آب سیب‌زمینی خام را برای آنکه بوی کتلت نامطبوع نشود، حتما باید گرفت.
* سیب‌زمینی پخته را حتما باید رنده کرد و نباید آن را همراه گوشت، چرخ کرد. سیب‌زمینی خام را می‌توان چرخ کرد به شرط آنکه آب سیب‌زمینی با گوشت مخلوط نشود.
* در کتلت گوشت بهتر است از آرد نخودچی استفاده شود، چون کتلت پوک می‌شود و در صورت استفاده از آرد سوخاری و آرد گندم، کتلت، خمیر می‌شود و پوکی مناسبی نخواهد داشت.
* کتلت با سیب‌زمینی خام هنگام سرخ شدن، روغن کمتری می‌برد و برای کسانی که در مصرف روغن احتیاط می‌کنند، مناسب‌تر است.
* برای سرخ کردن کتلت با سیب‌زمینی پخته باید در تابه روغن زیاد باشد تا کتلت روغن کمتری به خود بگیرد و بعد هم باید کتلت را روی کاغذ روغن‌گیر گذاشت تا روغن اضافی آن گرفته شود.
* بهترین سبزی برای کتلت، ترخون و مرزه است که عطر بی‌نظیری به کتلت می‌دهد. می‌توانید یک بار هم زیره را امتحان کنید.
* کتلت را با نان بولکی و پیاز و جعفری خردشده و خیارشور بخورید که لذتی بالاتر از این نیست!
>> لقمه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
نرمین
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۳
۰
۰
ممنون از رهنمایی تون
ZEINAB
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۱
۲
۰
سلام اگه به کتلت آویشن هم اضافه کنید ظعم بی نظیری میگیره :)

نیازمندی ها