
جامجم آنلاین از رواج اجارههای چند صد میلیون تومانی برای آپارتمانهای لاکچری شمال پایتخت گزارش میدهد
* آش را باید با آتش ملایم پخت و مدت آن هم باید طولانی باشد و مرتب باید آن را هم بزنید تا تمام مواد آن با هم مخلوط شود.
*تمام حبوباتی که در آن به کار میبرید باید از شب قبل خیس شده باشد.
* در پختن آشی که با برنج همراه است باید توجه کنید که برنج آن باید کاملاً له شده باشد.
* گوشتی که برای پختن آش به کار میرود بهتر است از گوشت گردن یا سینه باشد.
* موقع پاک کردن سبزی آش ساقههای سبزی را دور نریزید زیرا با استفاده از ساقههای سبزی آش لذیذتر میشود.
* برای پختن آش بهتر است از خرده برنج (نیمدانه) استفاده کنید چون زودتر له میشود.
* آبی که داخل آش میریزید باید آب جوش باشد و برای اینکه برنج کاملاً باز شود آب را به دفعات در آش بریزید.
* گندمی که میخواهید برای آش به کار ببرید بهتر است گندم پوست گرفته باشد و در ثانی با چرخ گوشت آن را چرخ کنید.
* اگر میخواهید در آش از گوشت استفاده نکنید و آش شما خوشمزه شود حتماً از قلم گوساله که از وسط شکستهاید، استفاده نمایید.
* وقتی آش آماده میشود روی آن خود به خود میبندد در این صورت آش جا افتاده است.
>> دانستنیها
جامجم آنلاین از رواج اجارههای چند صد میلیون تومانی برای آپارتمانهای لاکچری شمال پایتخت گزارش میدهد
جامجم آنلاین در گفتوگو با کارشناسان راهکارهای کنترل آشفته بازار اجاره بهای مسکن را بررسی میکند
جام جم آنلاین از افزایش فعالیت تالارهای پذیرایی لاکچری گزارش میدهد
گفتگو با عوامل سریال «مستوران» که به زودی روی آنتن شبکه یک میرود
گفتوگو با نیلوفر ذوالفقاری، هنرمند جوان خوشنویسی که فراکتیبه مینویسد
با سام نوری از رشد در خانواده هنری تا انتخابی برای شاد بودن
بررسی رمز و راز ماندگاری سریال آژانس دوستی در گفتگو با احمد رمضان زاده کارگردان این مجموعه
گفت و گو با بهروز شعیبی، کارگردان فیلم «بدون قرار قبلی»؛