نقش کمرنگ بیمه‌ها در حمایت از بیماران روانی

دبیر سی‌امین کنگره سالیانه انجمن علمی روانپزشکان با اشاره به هزینه‌های بالای درمان اختلالات روانپزشکی و نقش کمرنگ بیمه‌ها در حمایت از این گروه بیماران تعداد تخت‌های روانپزشکی را بویژه در شهرهای بزرگ بسیار کمتر از حد نیاز دانست.
کد خبر: ۵۹۹۸۸۹

به گزارش جام جم سرا به نقل از مهر- علی‌اکبر نجاتی‌صفا افزود: هر روز بر تعداد بیمارانی که نیازمند بستری هستند افزوده می‌شود اما تخت خالی بخصوص در بیمارستان‌های دولتی موجود نیست و افراد زیادی در صف انتظار بستری هستند.

وی با اشاره به برگزاری سی‌امین کنگره سالانه انجمن علمی روانپزشکان، گفت: کنگره امسال با موضوع روانپزشکی پسیکوسوماتیک یا همان طب روان‌تنی که بیشتر به جنبه‌های روانپزشکی و روانشناختی بیماری‌های جسمی می‌پردازد، از سی‌ام مهرماه آغاز شده و تا سوم آبان ماه‌ ادامه خواهد داشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها