قتل یک عضو القاعده در روسیه

جام جم آنلاین: سرویس فدرال امنیت روسیه FSB روز دوشنبه 21 فوریه اعلام کرد نیروهای امنیتی روسیه یک عضو مهم شبکه تروریستی القاعده که مسوولیت تامین مالی عملیات تروریستی در جنوب روسیه را به عهده داشت به قتل رسانده اند.
کد خبر: ۵۹۵۱۳

به گزارش رادیو بین المللی فرانسه و به نقل از خبرگزاری اینترفاکس ، سرگئی ایگناچنکو یک سخنگوی سرویس فدرال امنیت روسیه FSB گفت در جریان یک عملیات نیروهای امنیتی در چهارشنبه گذشته در جمهوری اینگوش نیروهای امنیتی روسیه یک عضو القاعده به نام ابوزید تبعه کویت را به قتل رساندند.
او افزود: نیروهای امنیتی در حمله به یک منزل مسکونی در یک روستا درجمهوری اینگوش ابوزید و 2 نفر از همدستان او را کشتند. در این منزل اسلحه و مهمات ضبط شد و در عین حال یک استودیو کوچک برای تهیه فیلم های تبلیغاتی و یک آزمایشگاه برای ساختن بمب کشف گردید.
به گفته FSB ، ابوزید در تدارکات گروگانگیری مدرسه بسلان در اوستیای شمالی و حمله جدایی طلبان به وزارت کشور جمهوری اینگوش مشارکت داشته است.

دستگیری 5 عضو القاعده در یمن
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها