
جامجم آنلاین از کارشناسان بهداشت محیط و تغذیه درباره چگونگی حفظ سلامت در روزهای غبارآلود پرسیده است
مواد لازم:
سینه مرغ آب پز: نصف یک عدد
تخممرغ آبپز: یک عدد
سیبزمینی آبپز: یک عدد متوسط
هویج: یک عدد متوسط
خیار شور: ۲۰۰ گرم
کنسرو نخود فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری
ماست چکیده کمچرب: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: کمی
طرز تهیه:
* تخممرغ و سیبزمینی آبپز را رنده کنید.
* گوشت مرغ را نیز که از قبل با کمی نمک و پیاز آب پز کردهاید ریش ریش کنید.
* هویج را هم که در کنار تخممرغها نیم پز کردهاید پوست گرفته و رنده کنید.
* خیار شور را هم رنده کنید و همراه نخودفرنگی به مخلوط بیفزایید.
* در آخر ماست و فلفل و نمک و روغن زیتون را خوب به هم بزنید تا یکدست شود و به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید.
* بهتر است پیش از سرو، بگذارید الویه ۲۰ دقیقه بماند تا جا بیفتد.
>> صنایع غذایی ایران
جامجم آنلاین از کارشناسان بهداشت محیط و تغذیه درباره چگونگی حفظ سلامت در روزهای غبارآلود پرسیده است
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگو با فاطمه آل عباس، گوینده رادیو
گفتوگو با نرگس برهمند شاعر مجموعه شعر «آمبرولا؛ خواهر گل های جهان»
مسعود اطیابی، کارگردان فیلم «انفرادی» در گفتوگو با جامجم:
گفتوگوی جامجم با هاجر دباغی گلزن رکورددار تیم فوتبال سپاهان