
جامجم آنلاین از رواج اجارههای چند صد میلیون تومانی برای آپارتمانهای لاکچری شمال پایتخت گزارش میدهد
مواد لازم:
سینه مرغ آب پز: نصف یک عدد
تخممرغ آبپز: یک عدد
سیبزمینی آبپز: یک عدد متوسط
هویج: یک عدد متوسط
خیار شور: ۲۰۰ گرم
کنسرو نخود فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری
ماست چکیده کمچرب: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: کمی
طرز تهیه:
* تخممرغ و سیبزمینی آبپز را رنده کنید.
* گوشت مرغ را نیز که از قبل با کمی نمک و پیاز آب پز کردهاید ریش ریش کنید.
* هویج را هم که در کنار تخممرغها نیم پز کردهاید پوست گرفته و رنده کنید.
* خیار شور را هم رنده کنید و همراه نخودفرنگی به مخلوط بیفزایید.
* در آخر ماست و فلفل و نمک و روغن زیتون را خوب به هم بزنید تا یکدست شود و به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید.
* بهتر است پیش از سرو، بگذارید الویه ۲۰ دقیقه بماند تا جا بیفتد.
>> صنایع غذایی ایران
جامجم آنلاین از رواج اجارههای چند صد میلیون تومانی برای آپارتمانهای لاکچری شمال پایتخت گزارش میدهد
جامجم آنلاین در گفتوگو با کارشناسان راهکارهای کنترل آشفته بازار اجاره بهای مسکن را بررسی میکند
جام جم آنلاین از افزایش فعالیت تالارهای پذیرایی لاکچری گزارش میدهد
گفتگو با عوامل سریال «مستوران» که به زودی روی آنتن شبکه یک میرود
نوام چامسکی، فیلسوف و نظریهپرداز آمریکایی در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
جیم اونیل، عضو مجلس اعیان و وزیر اسبق اقتصاد انگلیس در گفتگو با «جامجم»:
گفتوگوی اختصاصی تپش با معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا