مواد لازم:
سینه مرغ آب پز: نصف یک عدد
تخممرغ آبپز: یک عدد
سیبزمینی آبپز: یک عدد متوسط
هویج: یک عدد متوسط
خیار شور: ۲۰۰ گرم
کنسرو نخود فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری
ماست چکیده کمچرب: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: کمی
طرز تهیه:
* تخممرغ و سیبزمینی آبپز را رنده کنید.
* گوشت مرغ را نیز که از قبل با کمی نمک و پیاز آب پز کردهاید ریش ریش کنید.
* هویج را هم که در کنار تخممرغها نیم پز کردهاید پوست گرفته و رنده کنید.
* خیار شور را هم رنده کنید و همراه نخودفرنگی به مخلوط بیفزایید.
* در آخر ماست و فلفل و نمک و روغن زیتون را خوب به هم بزنید تا یکدست شود و به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید.
* بهتر است پیش از سرو، بگذارید الویه ۲۰ دقیقه بماند تا جا بیفتد.
>> صنایع غذایی ایران
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد