مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای مرکز بهداشت نیشابور گفت: غذاهای با حجم زیاد را بهجای اینکه درون ظرفی بزرگ بریزید، داخل چند ظرف کوچک قرار دهید زیرا با این روش سرمای یخچال بسرعت و بهطور یکنواخت غذا را خنک میکند.
نعمتالله معروفی افزود: برای چنین غذاهایی اگر از یک ظرف بزرگ استفاده شود، سرمای یخچال بهطور یکنواخت غذا را خنک نمیکند و خطر اینکه باکتری یا هر چیز دیگری در وسط غذا رشد کند، بسیار زیاد است. همچنین در صورتی که از باقیمانده غذا در یخچال نگهداری شده و دوباره استفاده میشود نباید فقط به گرم کردن آن اکتفا کرد و حتما باید قبل از مصرف دوباره آن را کاملا حرارت داد.
وی اضافه کرد: برای نگهداری باقیمانده مواد غذایی طبخ شده باید غذای باقیمانده سرد شود، غذای خیلی گرم ابتدا باید مدت ۳۰ دقیقه در حرارت اطاق خنک شده و سپس به یخچال منتقل شود. غذای طبخ شده نیز باید در ظروف پوششدار و کم ارتفاع در یخچال یا فریزر نگهداری شود تا زود سرد شوند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: