نگهداری غذا در ظرف بزرگ و قرار دادن آن در یخچال، خطر رشد باکتری‌ها را افزایش می‌دهد.
کد خبر: ۵۸۹۹۶۶

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت نیشابور گفت: غذاهای با حجم زیاد را به‌جای اینکه درون ظرفی بزرگ بریزید، داخل چند ظرف کوچک قرار دهید زیرا با این روش سرمای یخچال بسرعت و به‌طور یکنواخت غذا را خنک می‌کند.
نعمت‌الله معروفی افزود: برای چنین غذاهایی اگر از یک ظرف بزرگ استفاده شود، سرمای یخچال به‌طور یکنواخت غذا را خنک نمی‌کند و خطر اینکه باکتری یا هر چیز دیگری در وسط غذا رشد کند، بسیار زیاد است. همچنین در صورتی که از باقیمانده غذا در یخچال نگهداری شده و دوباره استفاده می‌شود نباید فقط به گرم کردن آن اکتفا کرد و حتما باید قبل از مصرف دوباره آن‌ را کاملا حرارت داد.
وی اضافه کرد: برای نگهداری باقیمانده مواد غذایی طبخ شده باید غذای باقیمانده سرد شود، غذای خیلی گرم ابتدا باید مدت ۳۰ دقیقه در حرارت اطاق خنک شده و سپس به یخچال منتقل شود. غذای طبخ شده نیز باید در ظروف پوشش‌دار و کم ارتفاع در یخچال یا فریزر نگهداری شود تا زود سرد شوند.

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها