کنترل آلرژی با مواد غذایی تازه

پزشکان معتقدند تغذیه کودکان با موادغذایی، میوه‌ها و سبزیجات تازه و غذاهایی که کمتر فرآوری شده است، احتمال بروز آلرژی‌های غذایی را در آنها کاهش می‌دهد.
کد خبر: ۵۸۷۱۴۲

به گزارش ایسنا، گروهی از پزشکان انگلیسی بر‌اساس یافته‌های جدید خود اظهار کردند: کودکانی که بیشتر میوه و سبزی تازه مصرف کرده و کمتر از غذاهای فرآوری شده تغذیه می‌کنند معمولا به آلرژی‌های غذایی مبتلا نمی‌شوند.

کیت گریمشاو از دانشگاه سوتامپتون انگلیس در این مطالعه خاطر نشان کرد: احتمالا موادغذایی فرآوری شده حاوی ترکیبات شیمیایی هستند که به بروز آلرژی‌های غذایی دامن می‌زند.

گریمشاو و دستیارانش در این مطالعه دریافتند کودکانی که آلرژی غذایی ندارند بیشتر از موادغذایی سالم و خانگی و همچنین از میوه‌ها و سبزیجات تغذیه می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها