
به گزارش ایسنا، گروهی از پزشکان انگلیسی براساس یافتههای جدید خود اظهار کردند: کودکانی که بیشتر میوه و سبزی تازه مصرف کرده و کمتر از غذاهای فرآوری شده تغذیه میکنند معمولا به آلرژیهای غذایی مبتلا نمیشوند.
کیت گریمشاو از دانشگاه سوتامپتون انگلیس در این مطالعه خاطر نشان کرد: احتمالا موادغذایی فرآوری شده حاوی ترکیبات شیمیایی هستند که به بروز آلرژیهای غذایی دامن میزند.
گریمشاو و دستیارانش در این مطالعه دریافتند کودکانی که آلرژی غذایی ندارند بیشتر از موادغذایی سالم و خانگی و همچنین از میوهها و سبزیجات تغذیه میکنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد