تساوی قهرمان لالیگا مقابل یک تیم لهستانی

اولین بازی نیمار برای بارسلونا

نیمار بازیکن 57 میلیون یورویی بارسلونا دوشنبه شب نخستین بازی خود را برای این تیم در یک دیدار دوستانه انجام داد و 15 دقیقه به میدان رفت.
کد خبر: ۵۸۴۲۲۶
اولین بازی نیمار برای بارسلونا


به گزارش سایت جام جم ورزشی؛ بارسلونا که برای انجام چند دیدار دوستانه به لهستان سفر کرده است در نخستین دیدار تدارکاتی خود مقابل تیم لخیا گدانسک قرار گرفت. مهم ترین نکته این بازی حضور نیمار در ترکیب بارسلونا بود؛ او برای نخستین بار برای تیم جدیدش بازی کرد. نیمار در این دیدار 15 دقیقه بازی کرد و شاهد تساوی تیمش مقابل تیم لهستانی بود.
او در این 15 دقیقه پنج پاس داد و دو بار مالکیت توپ را از دست داد و در مجموع عملکرد متوسطی از خود بر جای گذاشت. او پس از پایان این دیدار گفت:" بازی کردن در ترکیب بارسلونا یکی از بزرگ ترین لذت هایی بود که تا به حال تجربه کرده ام. اطمینان دارم در بارسلونا خیلی زودتر از حد تصور راهم را برای بهتر شدن پیدا خواهم کرد. "

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
باید دندان طمع غرب را کشید

دکتر منوچهر متکی در گفت‌وگوی اختصاصی با روزنامه جام‌جم ضمن تحلیل دشمنی‌های اخیر آمریکا و تروئیکای اروپایی مطرح کرد:

باید دندان طمع غرب را کشید

مجری‌گری فرمول ندارد

گپ‌و‌گفت خبرنگار جام‌جم با قصه‌نویس رادیو و «چشم شب روشن» تلویزیون که مدتی است از رسانه کناره گرفته است

مجری‌گری فرمول ندارد

نیازمندی ها