
چطور کسبوکار نوپای شکستخورده نباشیم؟
شیربرنج (برای چهار نفر):
مواد لازم:
برنج یک پیمانه (۲۰۰ گرم)
شیر دو لیتر
گلاب نصف پیمانه
طرز تهیه:
برنج را میشوئیم و به مدت ۲ ساعت در آب خیس میکنیم. بعد آن را از آبکش عبور داده، با ۲ لیوان آب میگذاریم بپزد تا نرم شود. شیر را اضافه کرده، حرارت را ملایم میکنیم تا شیربرنج آهسته بجوشد و کاملاً پخته و غلیظ شود. پس از آن گلاب را اضافه کرده، بعد از دو تا سه جوش قابلمه را از روی گاز و حرارت بر میداریم. شیربرنج آماده است. با شکر یا شیره و یا انواع مربا مصرف میکنیم.
فرنی (برای چهار نفر):
مواد لازم:
شیر نیم لیتر
آرد برنج ۲ قاشق سوپخوری (۵۰ گرم)
شکر ۴ قاشق سوپخوری (۱۰۰ گرم)
گلاب ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
آرد برنج را در شیر حل میکنیم. شکر و گلاب را اضافه کرده، همه مواد را روی حرارت ملایم گاز قرار
میدهیم. باید مواد را مرتب هم زد. وقتی جوش آمد و کمی غلیظ شد، فرنی آماده شده. آن را در ظرف مناسب ریخته، پس از سرد شدن مصرف میکنیم.
چطور کسبوکار نوپای شکستخورده نباشیم؟
جامجم آنلاین از رواج اجارههای چند صد میلیون تومانی برای آپارتمانهای لاکچری شمال پایتخت گزارش میدهد
جامجم آنلاین در گفتوگو با کارشناسان راهکارهای کنترل آشفته بازار اجاره بهای مسکن را بررسی میکند
جام جم آنلاین از افزایش فعالیت تالارهای پذیرایی لاکچری گزارش میدهد
گفتوگو با منصور فروزش، کارگردان مستند «زمزمه های گمشده در دوردست»
نوام چامسکی، فیلسوف و نظریهپرداز آمریکایی در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
جیم اونیل، عضو مجلس اعیان و وزیر اسبق اقتصاد انگلیس در گفتگو با «جامجم»: