برای تهیه شله زرد ابتدا باید مواد آن را آماده کرد.
مواد لازم:
برنج: ۵۰۰ گرم
شکر: نیم تا یک کیلوگرم (بسته به ذائقه)
روغن: نصف پیمانه
زعفران سائیده: نصف قاشق چایخوری
گلاب: نصف پیمانه
خلال بادام: ۱۰۰ گرم
خلال پسته: ۵۰ گرم
دارچین: یک قاشق سوپخوری
دستور تهیه:
برنج را چندین بار شسته تا آب آن کاملاً زلال شود. سپس آن را با ۶ برابر آب روی حرارت قرار میدهیم تا جوش بیاید. هر از چند گاه، کف برنج را میگیریم. وقتی مغز برنج کاملاً نرم شد شکر را اضافه میکنیم و مرتب آن را بهم میزنیم تا شله زرد کاملاً جا بیفتد. زعفران را در کمی آب جوش حل کرده و به شله زرد اضافه میکنیم. سپس روغن را داغ کرده و به آن اضافه میکنیم، آنگاه کمی از بادام را کنار گذاشته و مابقی بادام را همراه با گلاب داخل شله زرد میریزیم و کاملاً آن را بهم میزنیم تا تمام مواد با هم مخلوط شوند، سپس در ظرف را میگذاریم تا شله زرد آماده شده و جا بیفتد. در صورت استفاده از فر، آن را نیم ساعت در کف فر با حرارت ملایم قرار میدهیم. پس از آماده شدن روی آن را با دارچین، خلال بادام و خلال پسته تزئین میکنیم.
منبع: کافه ایرانی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد