مرحله گروهی با پیروزی برزیل مقابل آمریکا به پایان رسید

محمد موسوی، بهترین مدافع لیگ جهانی

مرحله گروهی بیست‌و‌چهارمین دوره مسابقات والیبال لیگ جهانی بامداد دیروز با برگزاری دیدار دوم تیم‌های برزیل و آمریکا و برتری قاطع برزیلی‌ها در سه گیم به پایان رسید.
کد خبر: ۵۷۹۸۴۳

در پایان این مرحله از مسابقات که با برگزاری 90 بازی (30 دیدار در هر گـروه) پیــگیری شد، موقعیت بــازیکنان در هر یک از بخش‌های بهترین اسپک‌زن، مدافع، سرویس‌زن، لیبرو، دریافت کننده، پاسور و امتیازآورترین بازیکن مشخص شد. در این میان محمد موسوی که از هفته‌ها پیش در صدر بهترین مدافعان قرار داشت، موفق شد جایگاه خود را در این بخش تثبیت کند و عنوان بهترین مدافع بازی‌ها را به دست بیاورد.

البته موسوی تنها آسیایی نیست که موفق به کسب عنوان بهترین شده است، چون بازیکن کره‌جنوبی به نام سو‌سان‌هان نیز در صدر بهترین پاسورهای این مرحله از مسابقات قرار گرفته است. رده‌بندی سه بازیکن برتر شرکت‌کننده در مرحله مقدماتی مسابقات والیبال لیگ جهانی 2013 در هر یک از بخش‌های بهترین اسپک‌زن، مدافع، سرویس‌زن، لیبرو، دریافت کننده، پاسور و امتیازآورترین بازیکن به شرح زیر است:

امتیازآورترین بازیکن: 1ـ‌ ایوان زایتسف (ایتالیا)، 2ـ‌ تسوتان سوکولو (بلغارستان)، 3ـ‌ نیکولای پاولوف (روسیه)

بهترین اسپک زن: 1ـ‌ وایتز کویسترا (هلند)، 2ـ‌ این وانگ جون (کره جنوبی)، 3ـ‌ ایوان زایتسف (ایتالیا)

بـــهترین دفاع: 1ـ‌ محمد موسوی (ایران)، 2ـ‌ مارکو پودراسکانین (صربستان)، 3ـ‌ ایمانوئل بیرارلی (ایتالیا)

بهترین سرویس زن: 1ـ‌ الکساندر آتاناسویچ (صربستان)، 2ـ‌ بارتوز کورک (لهستان)، 3ـ‌ کارسون کلارک (آمریکا)

بهترین لیبرو: 1ـ‌ اریک شوجی (آمریکا)، 2ـ‌ ماروی جونیور دا سیلوا (برزیل)، 3ـ‌ الکسیز گونزالس (آرژانتین)

بهترین دریافت‌کننده: 1ـ‌ اروین نگاپد (فرانسه)، 2ـ‌ لائوری کرمینن (فنلاند)، 3ـ‌ جولین لینل (فرانسه)

بهترین پاسور: 1ـ‌ سوو سان هان (کره جنوبی)، 2ـ‌ میکو اسکو (فنلاند)، 3ـ‌ لوکاس زیگلادلو (لهستان)

مرحله نهایی لیگ جهانی با حضور شش تیم برزیل، بلغارستان، ایتالیا، روسیه، کانادا و آرژانتین از بیست‌وششم تا سی‌ام تیر ماه در ماردل پلاتای آرژانتین برگزار می‌شود تا قهرمان بیست‌و‌چهارمین دوره این رقابت‌ها مشخص شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها