jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۵۶۸۰۱۶   ۲۵ خرداد ۱۳۹۲  |  ۱۱:۳۵

کباب از جمله غذاهای معروف و خوشخوراک ایرانی است که البته خود انواعی چند دارد. سرآشپز ما امروز طرز تهیه نوعی کباب را آموزش می‌دهد به نام کباب چوبی که تهیه آن نیز آسان است.

مواد لازم: 
 
گوشت فیله گوساله: ۱ کیلو
پیاز درشت: ۵ عدد
روغن زیتون: یک‌سوم پیمانه
فلفل دلمه‌ای: ۲ عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
 
طرز تهیه: 
 
گوشت فیله را به قطعات یکدست برش دهید. سپس دو عدد از پیاز‌ها را به اندازه قطعات گوشت بریده، فلفل دلمه‌ای را نیز برش دهید. سه عدد پیاز دیگر را رنده کنید و آب آن‌ها را بگیرید. گوشت را در آب و پیاز و روغن زیتون برای ۴ ساعت بخوابانید.
سپس یک قطعه گوشت و یک قطعه فلفل و یک قطعه پیاز را به سیخ چوبی مخصوص کباب چوبی بکشید.
ته ماهیتابه را با روغن مایع چرب کنید و کباب‌ها را در آن سرخ کنید. نمک و فلفل را در آخر روی گوشت‌ها بریزید.
می‌توانید کباب‌ها را روی آتش هم کباب کنید.
ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
اجلاس عشق‌ آباد، بازتعریف ماموریت اکو

اجلاس عشق‌ آباد، بازتعریف ماموریت اکو

دومین سفر خارجی رئیس‌جمهور همچون نخستین سفر برای حضور در اجلاسی بین‌المللی است که در یکی از کشورهای آسیای میانه برگزار می‌شود؛ اجلاس سران سازمان اکو در عشق‌آباد ترکمنستان.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
روزنامه بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها