مواد لازم:
گوشت فیله گوساله: ۱ کیلو
پیاز درشت: ۵ عدد
روغن زیتون: یکسوم پیمانه
فلفل دلمهای: ۲ عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
گوشت فیله را به قطعات یکدست برش دهید. سپس دو عدد از پیازها را به اندازه قطعات گوشت بریده، فلفل دلمهای را نیز برش دهید. سه عدد پیاز دیگر را رنده کنید و آب آنها را بگیرید. گوشت را در آب و پیاز و روغن زیتون برای ۴ ساعت بخوابانید.
سپس یک قطعه گوشت و یک قطعه فلفل و یک قطعه پیاز را به سیخ چوبی مخصوص کباب چوبی بکشید.
ته ماهیتابه را با روغن مایع چرب کنید و کبابها را در آن سرخ کنید. نمک و فلفل را در آخر روی گوشتها بریزید.
میتوانید کبابها را روی آتش هم کباب کنید.