به گزارش جامجم آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مازندران سیف الله فرزانه افزود: عرق گیری بهار نارنج از جمله آئینهایی سنتی این استان به شمار میرود که نشان دهنده تسلط و آگاهی آنان به طبیعت و طبیعت درمانی است.
وی از ثبت این گونه آئینها به عنوان یک حرکت درست برای مستندسازی دقیق و ماندگاری اثر یاد کرد و یادآور شد: مراسم عرق گیری بهار نارنج حداقل از زمان قاجار تا کنون ثبت و ضبط شده که همواره مورد استقبال عموم مردم قرار گرفته است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مازندران خاطرنشان کرد: امیدواریم از این پس نیز شاهد برگزاری جشنوارههای محلی، منطقهای و ملی بهار نارنج در سطح استان باشیم.
فرزانه از پویایی این مراسم در مازندران اشاره کرد و گفت: در حال حاضر در فصول فروردین و اردیبهشت عدهای از مردم استان به صورت فصلی به جمع آوری شکوفههای بهار نارنج و گرفتن عصاره آن اشتغال دارند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد