مواد لازم
▪برنج پخته شده : سه چهارم فنجان
▪ نمک: کمی
▪ پنیر پرچرب:نصف فنجان
▪فلفل دلمه خرد شده: نصف فنجان
▪ کره :سه قاشق غذاخوری
▪ تخممرغ :هشت عدد
طرز تهیه
در یک کاسه پنیر و برنج و فلفل را باهم مخلوط کنید. سپس تخممرغها را در ظرف دیگری شکسته و بخوبی هم بزنید تا زرده و سفیده با هم یکدست شوند.
سپس فلفل و نمک را به آن اضافه کنید. روغن را در تابهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. مقداری از تخممرغ زده شده را کف تابه ریخته و سپس مخلوط پنیر و برنج و فلفل را اضافه کنید و بقیه تخممرغهای زده شده را روی آن بریزید. دو طرف املت را تا جایی که کاملاً سفت و پخته شود، بپزید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان