نگرانی از روند گسترش ایدز در کشور

معاون بهداشتی وزیر بهداشت گفت: با توجه به تغییر رفتار و سبک زندگی مردم شاهد روند گسترش بیماری ایدز در کشور هستیم که اصلاً قابل قبول نیست و باید بسرعت برای افزایش آ‌گاهی مردم در این زمینه کاری کنیم.
کد خبر: ۵۶۱۲۰۵

فاطمه رخشانی در گفت‌و‌گو با فارس، افزود: آمارها نشان می‌دهد با وجود تلاشی که وزارت بهداشت برای افزایش آگاهی مردم در زمینه روش‌های انتقال ویروس ایدز داشته است، متأسفانه مردم آگاهی کافی در این مورد ندارند و اطلاعاتشان درباره روش‌های انتقال این بیماری خیلی پایین است.

معاون وزیر بهداشت افزود: به نظر می‌آید به دلیل این‌که صحبت کردن درباره جزئیات روش‌های انتقال این بیماری به نوعی تابو است، نمی‌توانیم خیلی شفاف درباره آن اطلاع‌رسانی کنیم و به دلیل مسائل و محدودیت‌های فرهنگی که داریم، امکان اطلاع‌رسانی در رسانه‌های جمعی درخصوص این بیماری محدود است.رخشانی گفت: برای جبران این مشکل باید بسرعت به فکر روش‌های جایگزین و آموزش‌های اختصاصی فردی و خصوصی در خانواده‌ها باشیم و با استفاده از مشاوره‌های خانوادگی کاری کنیم تا مردم بتوانند به اطلاعات لازم درباره این بیماری دسترسی پیدا کنند.وی گفت:‌ علاوه بر آن تجربیات خوبی در زمینه آموزش به مردم در فضای مجازی و به شیوه الکترونیک داریم که نشان داده است بسیاری از مردم این نوع آموزش را ترجیح می‌دهند و می‌توانند از این طریق خیلی از سوالات خصوصی خود را که نمی‌توانند رو در رو بپرسند، سؤال کنند و پاسخ خود را دریافت کنند.

معاون وزیر بهداشت افزود: به همین دلیل گسترش آموزش الکترونیک در زمینه ایدز و افزایش سایت‌های معتبر در این زمینه که مورد تائید وزارت بهداشت باشد از جمله اقداماتی است که برای افزایش آگاهی مردم در این زمینه مد نظر است.

وزارت بهداشت در آخرین آمار رسمی، تعداد مبتلایان به ویروس ایدز را در کشور 26 هزار و 126 نفر اعلام کرد که 33‌درصد موارد جدید ابتلا به این بیماری از طریق رابطه جنسی غیر‌ایمن به این ویروس مبتلا شده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها