پس از پیروزی 4 بر صفر مقابل راه آهن؛

بوناچیچ: مس را دو سال دست من بدهند

لوکا بوناچیچ پس از پیروزی پر گل مقابل راه آهن عنوان داشت که اگر دو سه سال هدایت مس را در دست داشته باشد، تیمش از این رویایی‌تر هم خواهد شد.
کد خبر: ۵۴۳۶۴۲
بوناچیچ: مس را دو سال دست من بدهند


سرمربی تیم فوتبال مس کرمان در نشست خبری پس از بازی تیمش برابر راه‌آهن که با برتری 4 بر صفر کرمانی‌ها همراه بود، اظهار کرد: روز اولی که به مس آمدم، گفتم که اگر به من زمان بدهید، مس بهتر خواهد شد. ما در هفته قبل مقابل ذوب‌آهن هم عملکرد خوبی داشتیم و امروز هم 4 گل زدیم. باید همین روند را در هفته‌های بعد ادامه دهیم.

او در ادامه گفت: هرچند برای گرفتن سهمیه خیلی دیر شده و کار سختی هم داریم اما من آمده‌ام که در آینده مس و معرفی بازیکنان جوان به فوتبال این باشگاه نقشی داشته باشم. امروز هم دیدید که از چند بازیکن جوان استفاده کردم. اگر دو، سه سال مس دست من باشد، از این رویایی‌ترهم خواهیم شد. مس را فقط دو سال دست من بدهند.

بوناچیچ با اشاره به این که مس 20 بازیکن آماده دارد، گفت: در نیمه اول خیلی خوب بازی نکردیم اما با تعویض‌هایی که انجام دادیم و با ورود پتروویچ به زمین نظم‌ تیم بیشتر شد و بازی را کنترل کردیم. ما به علت غیبت چند بازیکن اصلی‌مان از ذخیر‌ه‌ها استفاده کردیم که آنها هم خوب جواب دادند. در حال حاضر برای انتخاب یازده بازیکن اصلی کارمان سخت شده اما مطمئن باشید که هر کس آماده‌تر باشد، بازی می‌کند. همه باید برای حضور در ترکیب اصلی خودشان را ثابت کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها