نخست وزیر تونس معرفی شد

سخنگوی رئیس جمهوری تونس اعلام کرد علی العریض به عنوان نخست وزیر این کشور مشخص شد.
کد خبر: ۵۴۳۴۳۰
نخست وزیر تونس معرفی  شد

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از یورونیوز، عریض از اعضای ارشد حزب النهضت که پیش تر، وزیر کشور نیز بوده، مطابق فرمان رئیس جمهوری مأمور تشکیل کابینه جدید است.

علی العریض ۵۷ ساله در سخنانی گفت: «برای تشکیل کابینه جدید در حال مشاوره و رایزنی هستیم. دولت آینده، دولتی در خدمت تمام شهروندان تونس خواهد بود.»

به این ترتیب علی العریض جایگزین حمادی جبالی می شود که روز سه شنبه و در پی شکست تلاش هایش برای تشکیل دولت جدید از سمت خود کناره گیری کرده بود.

کار شناسان عریض را سیاستمداری میانه رو و اهل گفت و گو و مصالحه معرفی کردند. او در دوره حکومت زین العابدین بن علی، سال ها، زندانی بوده است.

این در حالی است که وضعیت دشوار اقتصادی، فشارهای اسلامگرایان تندرو و به ویژه ترور شکری بلعید، وکیل دادگستری و رهبر یکی از احزاب چپ سکولار، تونس را وارد بحران عمیق کرده است.

علی العریض ۱۵ روز زمان دارد تا کابینه جدید را به مجلس مؤسسان معرفی کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها