جواد جهانگیرزاده نماینده ارومیه وعضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتوگو با خبرنگار جام جم آتلاین افزود: البته نشانه هایی دیده می شود که غرب در این دور از مذاکرات به حداقل عقلانیت در زمینه پروند هستهای ایران رسیده است.
وی با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری وهشدار ایشان به غرب در زمینه تحریم ها و اصلاح رفتار آنان گفت:در مذکرات 1+5 مشخص است که تیم مذاکره کننده بر اساس فرمایشهای ایشان تسلیم حرف زور نخواهد شد.
نماینده ارومیه افزود:موفقیت این دور از مذاکرات به این بستگی دارد که 1+ 5 ،رویه خود را تغییر خواهد داد یا نه.
جهانگیر زاده تأکید کرد : البته ورود بازرسان آژانس تا فرصت باقی مانده تا دور جدید گفتوگوها در هشتم اسفند در قزاقستان احتمالا این دور از گفتگوها را مذاکرات نرمتری خواهد کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا