سفر صدر اعظم آلمان به چین و ژاپن

جام جم آنلاین: گرهارد شرودر صدر اعظم آلمان برای انعقاد قراردادهای بازرگانی و بحث درباره لغو تحریم تسلیحاتی چین به وسیله اتحادیه اروپا وارد پکن شد.
کد خبر: ۵۳۷۰۹

به گزارش خبرگزاری فرانسه شرودر در ششمین سفر خود در 6 سال گذشته به چین قرار است با «هوجین تائو» رئیس جمهور و «ون جیابائو» نخست وزیر چین دیدار و مذاکره کند. وی روز چهارشنبه برای گفتگو با جونیچیر و کوییزومی نخست وزیر ژاپن به توکیو می رود.
شرودر به شین هوا خبرگزاری رسمی چین گفت: دو طرف «علایق مشترکی» درباره تقویت سازمان ملل ، مبارزه با تروریسم و حل بحران هایی مانند موضوع هسته ای کره شمالی دارند.
وی افزود: «آلمان و چین با همکاری در این زمینه های بین المللی می توانند مساعدت های مهمی به حفظ صلح و ثبات در دنیا بکنند.»
شرودر را در این سفر «اوتوشیلی» وزیر کشور و «مانفرد اشتولپه» وزیر حمل ونقل و همچنین هیاتی 30 نفری از رهبران صنایع آلمان برای نفوذ در بازار عظیم چین همراهی می کنند.
چین یکی از بزرگترین شرکای تجاری آلمان است. انتظار می رود رئیس شرکت زیمنس خبر سفارش 180 لوکوموتیو به ارزش بیش از 360 میلیون یورو و به وسیله چین را اعلام کند.
از سوی دیگر قرار است تولیدکننده ایرباس خبر معامله یک میلیارد یورویی برای فروش 23 فروند جت A319، A330 خود را به شرکت هواپیمایی چین اعلام کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها