نکونام تا آخر فصل می‌ماند

جواد نکونام تمام شایعه‌ها برای جدایی‌اش از استقلال را رد کرد تا خیال هواداران راحت شود که هافبک باتجربه و ملی‌پوش تیم‌شان، حداقل تا آخر فصل از جمع آبی‌ها جدا نمی‌شود.
کد خبر: ۵۲۹۰۸۳

هر چند طی روزهای گذشته شایعاتی بر سر اختلاف جواد نکونام با تنی چند از بازیکنان اسمی استقلال سر زبان‌ها افتاد تا با توجه به موقعیت متزلزل اوساسونا در لالیگا و ادامه روند نتیجه نگرفتن‌های این تیم، این صحبت سر زبان‌ها بیفتد که جواد به تیم سابقش در اسپانیا خواهد پیوست، اما دیروز علی فتح‌الله‌زاده با جواد نکونام جلسه گذاشت تا در مذاکره‌ای مستقیم و بی‌واسطه، تکلیف کاپیتان تیم ملی و مهره تاثیرگذار تیمش را در خط میانی مشخص کند.

در جریان این صحبت ها، جواد نکونام اعلام کرد که تمایلی برای جدایی از استقلال ندارد تا طرفین روی این نکته به توافق قطعی برسند که تا پایان فصل به همکاری خود ادامه دهند.

با این تفاسیر احتمال جدایی نکونام از جمع آبی‌ها ضعیف خواهد بود، مگر آن‌که پیشنهاد دلاری به این بازیکن آنقدر گرد و تپل باشد که فتح‌الله‌زاده نیز نتواند به آن نه بگوید. مدیر عامل باشگاه استقلال دیروز در پایان جلسه اش با نکونام در این باره به ایسنا گفت: تصمیم ما و نکونام تا این لحظه بر این است که تا پایان فصل با هم ادامه دهیم، مگر این که شرایط خاصی پیش آید، مثل این‌که باشگاهی که نکونام را می‌خواهد قیمت خود را خیلی بالا ببرد که در آن صورت وضع فرق می‌کند.

البته خود نکونام ادامه حضور در استقلال را تائید کرد و گفت: خبر جدایی‌ام از استقلال اصلا صحت ندارد. من تصمیمی برای جدایی از استقلال نگرفته‌ام و همان‌طور که پیش از این گفته بودم تا آخر فصل در استقلال می‌مانم.

نکونام افزود: متاسفانه برخی‌ها دنبال حاشیه‌سازی برای استقلال هستند و با انتشار چنین اخباری سعی می‌کنند حاشیه‌هایی را برای استقلال به وجود بیاورند، اما من بدون توجه به این شایعه سازی‌ها به موفقیت در استقلال فکر می‌کنم و تمام تلاشم را خواهم کرد که در استقلال موفق شوم.

اما امیر قلعه‌نویی در حاشیه تمرین دیروز استقلال در جمع خبرنگاران گفت: من هیچ وقت نگفتم با جدایی نکونام موافقم، بلکه گفتم زمانی که یک بازیکن بخواهد از تیم جدا شود، در سه موضوع این مساله ارزیابی می‌شود؛ منافع باشگاه، منافع بازیکن و احساسات او.قلعه‌نویی البته درباره مباحث مطرح شده در جلسه فتح‌الله‌زاده و نکونام اظهار بی‌اطلاعی کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها