ادامه بحران سیاسی در مصر

عمرو موسی، نامزد سابق انتخابات ریاست‌جمهوری مصر از صدور حکم دادستان کل مصر مبنی بر تحقیق از سران مخالف این کشور به اتهام تلاش برای براندازی نظام حاکم انتقاد کرد و گفت: اتهام‌زنی به رهبران جبهه نجات ملی، اقدامی سیاسی است.
کد خبر: ۵۲۶۹۶۵

موسی در ادامه گفت: رویدادهایی که به‌خاطر آنها اتهام براندازی نظام به سران مخالف را در رسانه‌ها مطرح کرده‌اند عجیب و بی‌پایه و اساس است. روز جمعه اعلام شد در قوه قضاییه مصر پرونده‌ای به جریان افتاده که به موجب آن سران مخالفان را به براندازی متهم می‌کند.

رویترز به نقل از اعضای جبهه ملی گزارش داد، اتهام‌زنی به مخالفان با هدف ترساندن آنها و چشم‌پوشی جبهه نجات ملی از مبارزه علیه قانون اساسی جدید مصر صورت می‌گیرد. محمد البرادعی، رئیس حزب الدستور و حمدین صباحی و عمرو موسی نامزدهای سابق انتخابات ریاست‌جمهوری مصر و سران اصلی جبهه نجات ملی همچنین اعلام کردند از مبارزات خود علیه قانون اساسی مصر دست نخواهند کشید.

به گزارش فارس، حمدین صباحی در عین حال در گفت‌وگو با روزنامه کویتی السیاسه گفت، نتیجه همه‌پرسی قانون اساسی جدید را از جنبه قانونی می‌پذیرد زیرا رأی و نظر ملت بوده است، اگرچه برخی تخلفات و تقلب نیز در جریان برگزاری مرحله اول و دوم همه‌پرسی رخ داد.

وی تصریح کرد: با هر گونه گفت‌وگوی جدی ملی که شروط موفقیت آن تضمین شده باشد، موافق است و این شروط نیز عبارتند از این‌که گفت‌وگوها دستور کار داشته و همه گروه‌های ملی را دربرگیرد و این‌که هیچ تصمیمی به نفع یک گروه خاص اتخاذ نشود و دعوت جدی برای گفت‌وگو بین نهاد ریاست‌جمهوری و گروه‌های ملی و انقلابی صورت گیرد تا به این ترتیب مصر از وضع چندقطبی خارج شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها