باز باران ... باز تاکسی دربستی

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران گفت: در روزهای بارانی در پایتخت با کمبود تاکسی روبه‌رو هستیم و ناوگان نظارتی تاکسیرانی آن‌گونه که باید فعال نیست.
کد خبر: ۵۲۱۷۶۶

میثم مظفر با اشاره به مشکل روزهای بارانی پایتخت‌نشینان در گفت‌وگو با ایسنا افزود: در حال حاضر 90 خودروی گشتی در مجموعه این سازمان و شرکت‌های خصوصی تاکسیرانی مشغول کار هستند، اما این گشتی‌ها زیاد فعال نیستند و بعضا حتی معلوم نیست که خود خودروهای گشتی کجا هستند.

وی با اذعان به نواقصی که در حوزه نظارت بر فعالیت تاکسی‌ها وجود دارد، از برنامه‌‌‌ریزی برای هوشمندسازی خودروهای گشتی این سازمان و تجهیز آنها به GPS خبر داد و گفت: علاوه بر گسترش ناوگان گشت تاکسیرانی در آینده نزدیک، به دنبال نصب GPS در این خودروها هستیم تا بتوان بر اساس برنامه دقیقی آنها را در سطح شهر توزیع و در عین حال بر عملکردشان نظارت کرد.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی درباره تمهیدات نظارتی پیش‌بینی شده در ایام بارش هم، در حالی که اذعان می‌کرد گاهی خودش هم زیر باران مانده و با پدیده صف تاکسی‌هایی که به دنبال مسافر دربستی هستند مواجه شده است، افزود: تمامی مدیران ارشد سازمان تاکسیرانی اعم از مدیرعامل و معاونان و مدیران دفاتر مناطق، موظف هستند هنگام وقوع بارش، در خیابان‌ها و پایانه‌ها حضور یابند و به صورت سرزده و میدانی بر عملکرد ناوگان تاکسی تهران نظارت کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها