حق با شماست

سبد کالای بازنشستگان فرهنگی چه شد؟

فراهانی از پاکدشت: چرا سبد کالا و بیمه طلایی بازنشستگان فرهنگی به آنها داده نشده است؟
کد خبر: ۵۲۰۶۳۷

یک شهروند از اراک: حالا که ادارات و مــدارس در اراک به‌ دلیل آلودگی هوا تعطیل یا نیمه تعطیل بود، کاش کارگران نیز شامل این تعطیلی می‌شدند.

یک شهروند از مهدیشهر: تعداد سرویس‌های دانشگاه سمنان، جوابگوی دانشجویان پسر این دانشگاه نیست. از مسئولان ذی‌ربط می‌خواهیم به این مشکل رسیدگی کنند.

نصیری از ساری: سرویس‌های بهداشتی پایانه مسافربری بندر انزلی از نظر بهداشت و رسیدگی بسیار ضعیف است. از مسئولان مربوط می‌خواهیم به این مهم رسیدگی کنند.

اظهری از پاکدشت: تابستان امسال از آموزش و پرورش تهران انتقالی گرفتم، ولی نه مقصد و نه مبدا به تعهدات خود نسبت به من عمل نکرده‌اند. چرا؟

سرخوش از تهران: قرار بود تعاونی مسکن شرکت واحد اتوبوسرانی، واحدهای مسکونی را به اعضا تحویل دهد که متاسفانه این پروژه نیمه‌تمام مانده است. چرا؟

جوابیه: در پی درج پیامی در بیست و هفتم آبان ماه با عنوان «ایستگاه‌های مترو پله برقی می‌خواهد» روابط عمومی و بین‌الملل شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه (مترو) با ارسال دورنگاری اعلام کرد: به دلیل مشکلات مالی و نوسانات ارز، برخی از ایستگاه‌های مترو فاقد پله برقی است. قابل ذکر است از تمامی ایستگاه‌های نیازمند به نصب پله برقی فهرست‌برداری شده و خرید لوازم مورد نیاز از یک کارخانه با کیفیت بالا صورت پذیرفته است. لذا بزودی تمامی قطعات، تامین و نصب پله برقی‌های ایستگاه‌ها به اتمام خواهد رسید.

ـ ـ ـ 09356881 : دو ماه است که بلوار برنده سیفی در اسلامشهر را کنده و بلاتکلیف رها کرده‌اند و مشکلات زیادی به وجود آمده است. لطفا مسئولان رسیدگی کنند.

ـ ـ ـ 09190022 : چرا هیچ کس به فکر نیروهای پیمانی شهرداری نیست. با حقوق 400 هزار تومان چگونه می‌توان زندگی کرد؟

ـ ـ ـ 09113433 : در 500 متری شهرستان رودسر کارخانه بازیافت بتازگی شروع به کار کرده و بوی نامطبوع آن موجب آزار و اذیت اهالی این شهرستان شده است. لطفا مسئولان پاسخگو باشند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها