تلویزیون کابلی افغانستان تعطیل شد

جام جم آنلاین: سریال های تلویزیونی غربی ، سینمایی های رمانتیک هندی و حتی فیلم ده فرمان چارلتون هوستون سبب شده است تا تلویزیون تازه پا گرفته کابلی در افغانستان با دشواریهایی مواجه شود.
کد خبر: ۵۱۸۹۵

بر همین اساس گزارش می رسد که پخش برنامه از تلویزیون کابلی افغانستان تا اطلاع ثانوی ممنوع شده و این تلویزیون هم اکنون تعطیل است.
خبرگزاری رویتر با ذکر این مطلب می افزاید:«بر اساس حکم دادگاه عالی افغانستان دولت مجبور شد دستور تعطیلی شبکه تلویزیون کابلی را صادر کند».
سعد محسنی مدیر شبکه کابلی Tolo TV در حالیکه به شدت از این تصمیم عصبانی است به رویتر می گوید:«واقعا9 غیر قابل تحمل است. من گمان می کنم قوانین سخت گیرانه تری نیز در راه باشند».
فضل هادی شینواری قاضی دادگاه عالی افغانستان پیشتر از حامد کرزای خواسته بود تا پخش برنامه های تلویزیون کابلی را در طول ماه مبارک رمضان قطع کنند و کرزای نیز چنین کرد اما با اتمام ماه مبارک رمضان به نظر می رسد این تعطیلی همچنین باقی بماند.
فضل هادی می گوید:«بازگشایی تلویزیون کابلی نیازمند تصویب قوانین جدید است و تا آن زمان این تلویزیون همچنان قطع خواهد بود».
یک منبع آگاه در این باره به رویتر گفته است پخش فیلم «ده فرمان» سبب شده تا شینواری از کرزای بخواهد تا تلویزیون کابلی تعطیل شود.
در این بین برخی از منتقدان نیز از اقدام تلویزیون کابلی در پخش فیلم ده فرمان اظهار تعجب کرده و گفته اند:«آنها گمان می کنند اینجا کجاست؛» یکی از منتقدان می گوید:«پخش فیلم های هندی و آمریکایی نمی توانست سبب تعطیلی این تلویزیون شود اما مورد ده فرمان چون فیلمی مربوط به پیامبر خدا است و چیزهایی در آن است که با اعتقاد مسلمانان همخوانی ندارد غیر قابل اغماض بوده است و مسئولان تلویزیون نباید چنین اشتباهی مرتکب می شدند».

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها