قاچاق 6 هزار لوازم آرایشی

فرمانده انتظامی شهرستان ایجرود از توابع استان زنجان با اشاره به توقف دو دستگاه خودرو حامل کالاهای قاچاق از کشف بیش از شش هزار لوازم آرایشی که با یک دستگاه اتوبوس قاچاق می شد خبر داد.
کد خبر: ۵۱۸۲۸۸

به گزارش روز دوشنبه جام جم آنلاین به نقل از پایگاه پلیس، سرهنگ کاظم حقی گفت: ماموران مبارزه با قاچاق این شهرستان با انجام کار اطلاعاتی در جریان ورود دو دستگاه خودرو حامل کالای قاچاق قرار گرفته و موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: ماموران با این اطلاع محورهای مواصلاتی استان را تحت کنترل قرار داده و موفق شدند این دو خودرو را از نوع «اتوبوس» و «پژو آردی» را مشاهده کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان ایجرود خاطرنشان کرد: این دو خودرو با تمهیدات لازم در عملیاتی متوقف و مورد بازرسی دقیق ماموران قرار گرفت.

سرهنگ حقی تصریح کرد : در بازرسی از اتوبوس شش هزار و 336 لوازم آرایشی و بهداشتی و از خودروی پژو آردی، 103 ثوب البسه قاچاق کشف که اقدامات قانونی صورت گرفته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها