در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
رویترز روز گذشته در گزارشی به نقل از چند مقام امنیتی آمریکا که خواستند نامشان فاش نشود، گزارش داد در ابتدای جریان تحقیقات اف بی آی هیچ اسمی از پترائوس به میان نیامده بود. چند ماه پیش زنی نزد اف بی آی رفته و این شکایت را مطرح کرده بود که فردی از طریق چند ایمیل وی را تهدید کرده است. با پیگیری ماموران مشخص شد فردی که ایمیلهای تهدیدآمیز را ارسال کرده بود، پائولا برادول، نویسنده کتاب زندگینامه دیوید پترائوس بوده است. با جلو رفتن این تحقیقات بود که ایمیلهای مستقیم رد و بدل شده میان پترائوس و برادول کشف شد.
بنا به گفته این مقامهای امنیتی، گرچه هویت این زن دوم همچنان نامشخص است، اما وی رابطه نزدیکی با پترائوس داشته است. با این حال، بسیاری از پرسشها درباره این پرونده بدون پاسخ مانده است از جمله ماهیت دقیق ایمیلهایی که تحقیقات اف بی آی را به جریان انداخته و همینطور اینکه آیا در این ماجرا امنیت آمریکا به خطر افتاده است یا خیر.
از سوی دیگر یک منبع خبری اطلاعاتی اظهار کرد: جیمز کلپر، مدیر سازمان اطلاعات ملی آمریکا عصر سهشنبه حدود ساعت پنج که انتخابات ریاستجمهوری آمریکا جریان داشته توسط پلیس آمریکا در جریان مساله مربوط به پترائوس قرار گرفت و پس از آن پترائوس و کلپر همان شب و فردای آن روز درخصوص این مساله با یکدیگر صحبت کردند. به گفته این مقام، جیمز کلپر بهعنوان یک دوست و همکار که سازمان تحت امر وی بر سازمان سیا و دیگر سازمانهای اطلاعاتی آمریکا نظارت دارد به پترائوس توصیه کرد کار درست را انجام داده و استعفا دهد. همچنین روز چهارشنبه کلپر به شورای امنیت ملی آمریکا در کاخ سفید اطلاع داد که پترائوس در حال بررسی استعفا از مقام ریاست سازمان سیا بوده و باید به باراک اوباما این موضوع اطلاع داده میشد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: