گسترش همکاری رسانه‌ای ایران و ژاپن

رییس سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران که به دعوت رسمی وزیر ارتباطات و امور داخلی و مقامات رادیو تلویزیون ژاپن به توکیو سفر کرده است، درباره گسترش همکاری ها و تبادل تجربه های تولیدی و فنی رادیو تلویزیونی دو کشور گفت وگو کرد.
کد خبر: ۵۱۰۰۵۶

به گزارش واحد مکزی خبر در دیدار سید عزت الله ضرغامی با «شین جی تاروتوکو» وزیر ارتباطات و امور داخلی ژاپن بر گسترش همکاری های رسانه ای دو کشور تاکید شد.

وزیر ارتباطات و امور داخلی ژاپن در این دیدار گفت: معتقدیم که چالش های فراوان موجود در دنیای کنونی را با مبادلات انسانی می توانیم به نحو مطلوبی حل کنیم.

«تاروتوکو» افزود: در ژاپن فیلم های رزمی و سامورایی دارای روح عدالت خواهی است که نشان می دهد باید از مردم ستمدیده در مقابل ظلم افراد قدرتمند حمایت کرد.

وزیر ارتباطات و امور داخلی ژاپن ظرفیت های صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران در تولید آثار رادیو و تلویزیونی را چشمگیر، مهم و تاثیرگذار خواند.

رییس سازمان صداوسیما هم گفت: معادلات جهانی دچار تحول اساسی شده و جمهوری اسلامی ایران نقش مهمی در تحولات دنیای امروز و آرایش جدید ایفا می‌کند.

ضرغامی تصریح کرد:توصیه من این است که واقعیت های ایران را آنگونه که هست دریافت کنید زیرا رسانه های غربی تصویر گمراه کننده و غیرواقعی از ایران ارائه می‌کنند.

آقای ضرغامی همچنین با «ماسایوکی ماتسوموتو» رییس شبکه تلویزیونی ژاپن «NHK»  دیدار و گفت وگو کرد.

رئیس رسانه ملی در این دیدار گفت: همه دنیا تلاش می کنند بدانند در ایران چه می گذرد و واقعیت ها چیست و رسانه  «NHK» می‌تواند به مردم و مسوولان ژاپن در این زمینه کمک کند.

رییس شبکه تلویزیونی ژاپن هم صداوسیمای جمهوری اسلامی را رسانه ای با قدرت، ظرفیت و میزان بالای تاثیرگذاری در تحولات خواند.

رییس شبکه «NHK» گفت: ما علاقه مندیم از تولیدات فیلم و سریال صداوسیما در شبکه های تلویزیونی ژاپن استفاده کنیم.

آقای ضرغامی همچنین از بخش های مختلف تلویزیون «NHK» شامل استودیوها، اتاق های فرمان و مکان های تولید و ساخت سریال و فیلم و همچنین مرکز تحقیقات فنی این رسانه فراگیر در ژاپن دیدن کرد.

رییس رسانه ملی سپس در دیدار با اعضای مرکز مطالعات و سیاست گذاری بین المللی ژاپن با تشریح توانمندی های جمهوری اسلامی گفت: دیوار بی اعتمادی بین ملت ایران و زمامداران آمریکا بالاتر از آن است که با وعده های فریبکارانه و توخالی حقوق قانونی خود را معامله کند و آمریکا فقط با اقدامات عملی می‌تواند گذشته شرم آور خود را در پیشگاه ملت ایران جبران کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها