رنگ آسمان

پاییز بارانی در شمال شرق

دیروز: همان‌طور که پیش‌بینی کرده بودیم، روز گذشته بارش‌های شدید و سیلاب بخصوص در استان‌های ساحلی دریای خزر سبب خسارات فراوان به هموطنان ساکن در این مناطق سرسبز شد. در این مناطق دمای هوا کاهش محسوس یافت.
کد خبر: ۵۰۴۵۹۸

در این روز دریای خزر توفانی بود و وزش باد و گرد و خاک جنوب غرب را فرا گرفت. همچنین روز گذشته در جنوب شرق، تا حدی شرق و همچنین در دامنه‌های زاگرس جنوبی بارش‌های رگباری همراه با آذرخش رخ داد.

امروز: انتظار داریم امروز بارش‌ها را بیشتر در شرق سواحل دریای خزر، شرق ارتفاعات البرز و در شمال شرق شاهد باشیم. بتدریج از شدت ناپایداری‌ها در این مناطق هم کاسته می‌شود. همچنین بارش‌های موقت و رگباری در جنوب شرق، شرق و دامنه‌های زاگرس جنوبی امروز هم تداوم دارد. امروز باز هم دریای خزر توفانی خواهد بود.

آینده‌نگری: بار دیگر از روز پنجشنبه و با نفوذ امواج جدید ناپایدار، رشد ابر و بارش‌های رگباری نوار شمالی کشور را فرا خواهد گرفت. همچنین دمای هوا در بیشتر مناطق کشور از جمعه به بعد رو به کاهش دوباره خواهد رفت. طی روزهای آینده بارش‌های منطقه جنوب شرق کشور تداوم دارد.

احسان مرادی / جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها