در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش ایسنا، سرهنگ داوود رسولیفر در این باره گفت: شانزدهم فروردین امسال وقوع یک فقره قتل در یکی از محلات نیشابور به مرکز فوریتهای پلیسی 110 اعلام شد که در پی آن ماموران با حضور در صحنه حادثه با پیکر بیجان زنی شصت ساله که با ضربات چاقو از پا درآمده بود، روبهرو شدند.
وی با بیان این که در تحقیقات اولیه ماموران معلوم شد که عامل یا عاملان جنایت برای گمراه کردن پلیس به آتشزدن محل جنایت اقدام کرده بودند، گفت: با حضور ماموران آتشنشانی، آتش به نحوی که به جسد لطمهای نرسیده بود، خاموش شد.رئیس پلیس آگاهی سمنان افزود: در بررسیهای بعدی و با توجه به اظهارات همسر مقتول مبنی بر سرقت طلاهای همسرش به ارزش تقریبی 50 میلیون ریال، پروندهای با عنوان سرقت نیز پیشروی کارآگاهان گشوده شد.رسولیفر گفت: تلاش چند ماهه به نتیجه رسید و مشخص شد خواهرزاده مقتول که فردی معتاد به موادمخدر صنعتی است، عامل اصلی این جنایت است، از اینرو متهم پس از شناسایی با هماهنگی قضایی دستگیر شد.وی با بیان این که متهم به قتل ابتدا هرگونه ارتکاب جنایت را منکر شده بود، افزود: سرانجام این فرد نتوانست در برابر شواهد پلیس مقاومت کند و لب به اعتراف گشود و پرده از راز جنایت برداشت.
رئیس پلیس آگاهی سمنان با اشاره به اعترافات متهم به قتل گفت: متهم در اعترافات خود عنوان کرد روز حادثه برای سرقت به منزل داییاش رفته بود که ناگهان زن داییاش در محل حاضر و متوجه سرقت شده و متهم نیز با به قتل رساندن زندایی خود با ضربات متعدد چاقو، سعی در پنهان کردن سرقت طلاجات وی را داشته که به همین دلیل خانه را به آتش کشیده است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: