علی کریمی هم عهدنامه قرمزها را امضا کرد تا این تیم با همدلی تمام به مصاف فولاد برود

پرسپولیس از امشب برای قهرمانی می‌جنگد

بعد از پنج بازی بدون برد، حالا همه منتظرند تا ببینند آیا امضای عهدنامه قهرمانی می‌تواند پایانی بر ناکامی‌های تیم پرستاره پرسپولیس باشد یا خیر؟
کد خبر: ۴۹۸۷۹۱

قرمزها که به دلیل برتری نسبی مقابل استقلال، برای چند روز هم که شده از حال و هوای بحران‌زده هفته‌های گذشته فاصله گرفته‌اند، خیلی امیدوارند که از همین امشب با کسب نتایج خوب سیر صعود خود در جدول لیگ را آغاز کنند.

بازی در اهواز همیشه برای پرسپولیس دشوار بوده است، اما امشب نوبت عمل به عهدی است که آنها با هوادارانشان بسته‌اند. این عهدنامه را فقط علی کریمی و سوسای برزیلی امضا نکرده بودند که آنها نیز با یک روز تاخیر آخرین امضاها را پای آن زدند تا دیگر جای هیچ حرف و حدیثی باقی نماند. حال باید منتظر جادوی این عهدنامه بود. پرسپولیسی که در شش هفته گذشته ارائه‌گر فوتبالی تماشاگر پسند نبوده و در کسب امتیاز هم موفق عمل نکرده است از این هفته می‌خواهد سیمای یک تیم مدعی را به خود بگیرد.

البته فولاد هم مثل پرسپولیس پنج امتیازی است و به لحاظ روحی ـ روانی شرایطی همچون این تیم دارد. حسین فرکی در شش هفته نخست نتوانسته انتظار هواداران کم‌حوصله اهوازی را برآورده کند و بهتر از هر کس دیگر می‌داند اگر بخواهد در این بازی خانگی شکست بخورد اوضاع برای او و تیمش بحرانی‌تر هم خواهد شد.

فرکی با علم به این موضوع در آستانه بازی امشب از هواداران فولاد خواست صبرشان را بالاتر ببرند. او با اشاره به این که بدشانسی یکی از دلایل اصلی از دست دادن امتیازهای فراوان برای فولاد بوده است، گفت: تیم ما به دلیل استفاده نکردن صحیح از موقعیت‌های به دست آمده برابر حریفان، تاکنون نتوانسته شرایط خوبی را برای خود در جدول مهیا کند. ضمن این که ‌مشکلات آب و هوایی و تمرین در شرایط سخت هم تاثیر زیادی روی کیفیت کار تیم ما گذاشته، ولی ناچاریم با این شرایط کنار بیاییم. سختی شرایط آب و هوایی از یک‌سو و آماده نبودن بازیکنان خارجی ما تا این هفته از رقابت‌ها، شرایط نامناسبی را برای ما ایجاد کرد که نتوانیم به امتیازهای موردنظر خود دست یابیم.

در کنار همه این مشکلات، بازی با پرسپولیس که حالا بازیکنانش برای قهرمانی هم قسم شده‌اند آسان نخواهد بود. فرکی در این باره گفت: پرسپولیس در این بازی با تمام مهره‌های صاحب‌نام خود به مصاف تیمی می‌آید که بیشتر بازیکنانش جوان هستند. ‌تیم حریف از هر نظر نسبت به ما شرایط بهتری دارد ولی امیدواریم بتوانیم از امتیاز میزبانی به بهترین شکل ممکن بهره ببریم. اگرچه پرسپولیس از خیلی جهات برتر از ماست، ولی پیروزی برابر این تیم دور از دسترس نیست.

پرسپولیسی‌ها دیروز با این 19 بازیکن به اهواز رفتند. شهاب گردان، نیلسون جونیور، سیدجلال حسینی، محسن بنگر، علیرضا نورمحمدی، حسین ماهینی، مهرداد پولادی، امیرحسین فشنگچی، مهدی مهدوی‌کیا، محمد نوری، علی کریمی، حمیدرضا علی‌عسگری، روح‌الله سیف‌اللهی، میثم نقی‌زاده، غلامرضا رضایی، محمد قاضی، کریم انصاری‌فرد، هادی نوروزی و ایمون زاید.

تنها نکته قابل توجه در این میان وضعیت مهدی مهدوی‌کیاست که به گفته تیم پزشکی پرسپولیس مصدومیتش برطرف شده و مشکلی برای همراهی این تیم در بازی با فولاد ندارد. برای این بازی سامان آقا زمانی تنها غایب قرمزهاست که به دلیل آسیب‌دیدگی از ناحیه رباط همچنان نیاز به استراحت دارد.

ذوب‌آهن به ابراهیم‌زاده رسید

امشب و در یکی دیگر از بازی‌های مهم هفته هفتم، تیم نفت با منصور ابراهیم‌زاده در ورزشگاه دستگردی به مصاف ذوب‌آهن می‌رود. در موفقیت‌های سال‌های اخیر ذوب‌آهن ابراهیم‌زاده نقشی انکارناپذیر داشته و نمی‌توان از تاثیر شگرف او بر رشد سپیدپوشان اصفهانی بسادگی گذشت. حالا وقت رویارویی این مربی با تیم سابقش رسیده؛ تیمی که شرایط مطلوبی ندارد و پس از پنج شکست پی در پی با یک پیروزی نوبرانه امیدوار به فرار از بحران شده است.

ابراهیم‌زاده برای این که تیمش همچنان مدعی صدرنشینی باقی بماند تنها یک راه‌حل پیش‌رو دارد و آن هم شکست ذوب‌آهن است. او که برای این کار مصمم به نظر می‌رسد در آستانه این بازی با اشاره به این که احساس خاصی به ذوب‌آهن ندارد، گفت: در زمان حضورم در ذوب‌آهن تمام وظایفم را با تمام وجود و به نحو احسن انجام دادم و امروز در تیم نفت باید این کار را انجام دهم.

شاگردان ابراهیم‌زاده تاکنون توانسته‌اند با بازی‌های خوبی که از خود ارائه داده‌اند 11 امتیاز کسب کنند و در رده دوم جدول قرار گیرند.

برنامه بازی‌های امروز

داماش - ملوان، ساعت 19 شهید عضدی رشت (داور: یدالله جهانبازی)، گهر دورود - صنعت نفت، ساعت 19 انقلاب کرج (داور: محسن ترکی)، نفت – ذوب‌آهن، ساعت 19 دستگردی تهران (داور: اشکان خورشیدی)، سپاهان - فجرسپاسی، ساعت 19 فولاد شهر اصفهان (داور: تورج حق‌وردی)، تراکتورسازی - صبا، ساعت 19 و 20دقیقه‌ یادگار امام (ره) تبریز (داور: احمد صالحی)، آلومینیوم - مس، ساعت 19 و 30 دقیقه خلیج فارس بندرعباس (داور: حسین زرگر)،‌فولاد - پرسپولیس، ساعت 20 تختی اهواز (داور: علیرضا فغانی)

رضا پورعالی / گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها