9 نفر در مراسم ترحیم مجروح شدند

9 نفر در مجلس ترحیم یکی از سران عشایر دهستان منیوحی اروندکنار آبادان بر اثر اصابت گلوله‌های ساچمه‌ای هنگام قرار دادن فشنگ در سلاح شکاری برای انجام مراسم نمادین تیراندازی زخمی شدند.
کد خبر: ۴۹۸۷۲۱

به گزارش ایرنا، این حادثه عصر دوشنبه در مراسم خاکسپاری یکی از سران عشایر بنی‌خالد در روستای کوت‌شنوف از توابع دهستان منیوحی بخش اروندکنار آبادان رخ داد.

بخشدار اروندکنار با تائید این خبر گفت: حال عمومی مصدومان خوب است و تعدادی از مجروحان بعد از معالجه از مراکز درمانی مرخص شده‌اند.

لطیف حیایی‌اهوازی گفت: دستور دستگیری فرد خاطی از سوی مقام قضایی صادر و وی بازداشت شده است. وی عنوان کرد: وقوع این حادثه در حالی است که در دو سال گذشته، از سران عشایر بارها برای استفاده نکردن از سلاح در جشن‌های عروسی و مراسم ترحیم تعهداتی نیز اخذ شده است.

بخشدار اروندکنار ادامه داد: طی چند سال گذشته این‌گونه حوادث و رفتارهای نابهنجار اجتماعی رو به کاهش بوده و این حادثه تنها موردی است که از چند سال گذشته تاکنون رخ می‌دهد. اروندکنار در 45 کیلومتری جنوب آبادان و روبه‌روی شهر فاو عراق قرار دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها