پرچم ایران بر فراز دهکده پارالمپیک

پرچم کشورمان در دهکده چهاردهمین دوره بازی‌های پارالمپیک در لندن عصر روز گذشته با حضور رئیس فدراسیون ورزش جانبازان و معلولان و مسئولان محلی برافراشته شد.
کد خبر: ۴۹۸۰۹۴

در شرایطی که این بازی‌ها طی روزهای هشتم تا نوزدهم شهریور با شرکت بیش از 4000 ورزشکار در لندن برگزار می‌شود، کاروان ورزشی جانبازان و معلولان ایران متشکل از 89 ورزشکار در قالب 13 رشته ورزشی در محل دهکده بازی‌ها مستقر شده است و جمعی از مسئولان کاروان ایران از جمله محمود خسروی‌وفا رئیس فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولان عصر دیروز در مراسم برافراشته شدن پرچم کشورمان حضور یافتند.

خسروی‌وفا در حاشیه این مراسم به سایت فدراسیون گفت: به لحاظ روحیه تیمى، بهترین کاروان اعزامى ایران را در طول دوره‌هاى گذشته داریم و پیش‌بینى من کسب نتایجى بهتر از پارالمپیک پکن است.

وی با بیان این ‌که این کاروان با نام دلوار (اشاره به رئیسعلی دلواری) و با شعار توکل، تلاش و میثاق با شهدا وارد این بازی‌ها مى‌شود، گفت: با یک بررسى گسترده از اعزام هایى که از سال 1996 آتلانتا تا به 2008 پکن داشتیم، تمامى اشکالات را رفع کردیم و با استفاده از تجارب گسترده‌اى که براى ما به جا مانده، براى بازی‌هاى لندن یکى از بهترین اعزام‌هاى ادوار گذشته را داشته‌ایم.

خسروى‌وفا گفت: از همه ورزشکاران خواسته‌ام بدون استرس از نتیجه مدالى، آنچه را که در توان دارند ارائه کنند و نگران چیزى نباشند. رئیس کمیته پارالمپیک در مورد نتایج ورزشکاران هم گفت: هر موفقیتى باشد مربوط به کار تیمى مجموعه ماست و اگر نقطه منفى هم بر جاى بماند من همه مسئولیت آن را به گردن می‌گیرم.

اما واعظ‌موسوى، مسئول کمیته آماده‌سازى روانى کاروان اعزامى ایران هم در این باره گفت: فدراسیون جانبازان و معلولان یکى از فدراسیون‌های پیشرو در استفاده از خدمات مشاوره‌اى در حوزه آماده‌سازى روانى بوده است. کار ما در قالب یک تیم شش نفره از مجرب‌ترین متخصصان از بهمن سال 90 با ورزشکاران اعزامى به بازی‌هاى پارالمپیک شروع شده و تاکنون 1800 نفر ـ ساعت کار مشاوره و کارگاه‌هاى آمادگى روانى براى سرمربیان و ورزشکاران برگزار کرده‌ایم که در نوع خود کم‌نظیر است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها