آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی پلیس، سرهنگ فرامرزی، معاون اجتماعی پلیس آذربایجان شرقی در اینباره گفت: ماموران با اطلاع از اینکه فردی با معرفی خود به عنوان متخصص چشمپزشک در شهرستان هشترود مطب دایر کرده است، رسیدگی به موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: بررسی اولیه معلوم کرد فرد مورد نظر در مطب خود به ویزیت بیماران میپردازد که پس از شناسایی محل مطب و استعلام از مراجع مربوط مشخص شد این فرد چشمپزشک نیست و با مدارک جعلی طبابت میکند.
سرهنگ فرامرزی عنوان کرد: با دریافت دستور قضایی، متهم هنگام ویزیت بیماران در مطب دستگیر شد.
فرامرزی افزود: در بازرسی از مطب یک قطعه مهر به نام متهم با درج عنوان چشمپزشک و شماره نظام پزشکی و یک قطعه مهر به نام مراکز آموزش درمانی سینا ـ تبریز و نام متهم بهعنوان متخصص بیماریهای چشم، مقادیری برگ ویزیت بیماران که عنوان متخصص چشمپزشکی در آن درج شده بود، همراه اوراق تبلیغاتی، یک دستگاه اتور چشمپزشکی و جعبه عینکسازی از محل کشف شد.
این مقام انتظامی تصریح کرد: در تحقیقات بعدی مشخص شد متهم دارای مدرک پزشک عمومی بوده و فاقد مدرک چشمپزشکی است که با اعتراف وی و پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شد.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....