رشوه قطربه سفیر سوریه

سفارت قطر در موریتانی به "حمد سعید البنی" سفیر سوریه در نواکشوت پیشنهاد داد که در قبال دریافت ماهیانه ۲۰ هزار دلار به مدت ۲۰ سال و اقامت دائم در دوحه از دولت سوریه جدا شود.
کد خبر: ۴۹۴۴۱۲

همچنین سفیر قطر برای تحریک بیشتر وی اعلام کرده که دولت قطر مبلغ یک میلیون دلار بابت اعلام جدایی از حکومت بشار اسد نیز به شما پرداخت خواهد کرد.

حمد سعید در اولین واکنش ضمن رد این پیشنهاد میلیاردی خطاب به سفیر قطر اعلام کرده که این موضوع دخالت مستقیم در امور وطنم سوریه است و شما را نسبت به تکرار اینگونه اظهارات نسنجیده هشدار می‌دهم.

طرح مناسک اصلاح‌طلبان

سخنگوی جبهه اصلاح طلبان با اشاره به پیشنهاد سازو کار جبهه اصلاح طلبان برای ورود اصلاح طلبان به انتخابات آتی در قالب طرح مناسک و با بیان اینکه سایر اصلاح طلبان هنوز واکنشی نسبت به این طرح نداشتند ، اظهارداشت: طرح مناسک به دنبال اجماع اصلاح طلبان بر روی گزینه نهائی است .

مجید محتمشی در گفتگو با مهر، با بیان اینکه برخی گروههای اصلاح طلب به بیماری نارسیسیسم (خودشیفتگی) دچارند و تنها خود را اصلاح طلب می دانند، گفت: اکنون شورای هماهنگی اصلاحات متشکل از چند حزب و انجمن کم وزن است؛ بنابراین نمی تواند خود را اصلاح طلب واقعی معرفی کند و دیگران را خارج از دایره اصلاح طلبی بداند.

وی تصریح کرد: جبهه اصلاح طلبان در صورت اقبال و یا عدم اقبال سایر گروههای اصلاح طلب قطعا در انتخابات ریاست جمهوری با شرایطی که در طرح مناسک آمده شرکت خواهد کرد و کاندیدا خواهد داشت.

عبوراز سد تحریم نفت

خبرگزاری رویترز در گزارشی اعلام کرد: به نظر می رسد ایران با کمک مصرف کننده های اصلی نفت در قاره آسیا توانسته تحریمهای آمریکا و اروپا را دور بزند و از مرحله سخت تحریم نفت عبور کند.

بنابر این گزارش، هم اکنون چین، هند، ژاپن و کره جنوبی با وجود تحریمهای بانکی، بیمه ای و تحریم نفتکشهای حامل نفت ایران که برنامه هسته ای کشور را هدف گرفته، بیش از یک میلیون بشکه از صادرات نفت ایران در روز را خریداری می کنند.

به گزارش رویترز، ژاپن در ماه آگوست جاری میزان واردات نفت از ایران را دو برابر کرده و به هفت میلیون بشکه در روز رسانده است. برخی منابع نیز اعلام کرده اند که هند نیز در نظر دارد میزان واردات نفت از ایران طی هفته های آتی به میزان دو میلیون بشکه در روز بالاتر ببرد. از طرفی چین میزان واردات نفت از ایران را که به هشت میلیون بشکه در روز می رسد حفظ کرده است.

خاتمی: کاندیدا نمی‌شوم

محمدخاتمی در پاسخ به برخی شایعه‌ها درباره احتمال کاندیداتوری‌اش تاکید کرده که حاضرم تعهد محضری به آقایان بدهم که کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری نمی‌شوم.

به گزارش جهان، به نظر می رسد پاسخ صریح و قاطع مسئولان به تلاش های خاتمی و نزدیکانش برای بازگشت آرام و بدون هزینه به صحنه سیاسی کشور و از سوی دیگر فشار ضدانقلاب به خاتمی، وی را از ادامه این تلاش ها بازداشته است.

وی تاکید کرده است که هیچ دغدغه‌ای برای حضور در قدرت و به ویژه به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری ندارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها