ابراهیموویچ به پاری سن ژرمن پیوست

باشگاه پاری سن ژرمن با صرف هزینه های نجومی در جذب بازیکنان قصد قهرمانی در لیگ امسال فرانسه را دارد.
کد خبر: ۴۸۸۶۱۷

 

به گزارش روز پنجشنبه جام جم آنلاین به نقل از یورونیوز، این تیم در آخرین خرید خود زلاتان ابراهیموویچ کاپیتان تیم ملی سوئد را به خدمت گرفته است. این بازیکن 30 ساله با یک قرارداد سه ساله به پایتخت نشینان پیوسته است.

ابراهیموویچ در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه خیلی ها انتظار داشتند شما به اینجا بیایید گفت: “این گام بزرگی در فعالیت حرفه ای من است. رویای دیگری به واقعیت پیوست. در خصوص سوال شما متوجه شده ام که این به داستانی برای مطبوعات تبدیل شده است. من حتی هنگامی که در خانه هستم نیز توسط افرادی زیر ذره بین قرار دارم ولی خوب من هم می دانم چه کار کنم!”

در خصوص رقم قرارداد وی اطلاعات رسمی اعلام نشده است، اما برخی منابع از سالی 14 میلیون یورو درآمد برای ابراهیموویچ خبر داده اند. این باشگاه از پایان فصل گذشته تاکنون یکصد میلیون یورو برای جذب بازیکن هزینه کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها