در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
قرار است این فن آوری در بازی های جام باشگاه های جهان در توکیو در ماه دسامبر ، جام کنفدراسیون در سال 2013 و جام جهانی 2014 مورد استفاده قرار گیرد.
اتخاذ این تصمیم در هیات مدیره اتحادیه بین المللی فوتبال متولی قانونگذاری بازی به دنبال یک رای گیری در مقر فیفا اتحادیه بین المللی فدراسیون های فوتبال صورت گرفت.
این تصمیم به این معنی است که مقامات فوتبال در سراسر جهان می توانند در رقابت های فوبتال خود از سیستم های " هاوک - آی" یا "گل رف" که تحت آزمایش قرار گرفته اند، استقاده کنند.
لیگ برتر فوتبال انگلیس غنی ترین لیگ جهان در بیانیه ای از این تصمیم هیات مدیره اتحادیه بین المللی فوتبال استفبال کرد.
این بیانیه می افزاید : ما ضمن مذاکره با هردو شرکت هاوک -آی و گل رف در آینده نزدیک استفاده عملی هرچه سریعتر از یکی از دو سیستم را بررسی خواهیم کرد.
این تحول پس از آن صورت گرفت که سپ بلاتر رییس فیفا به دنبال عدم پذیرش یک گل آشکار اوکراین به انگلیس در یورو 2012 از درخواست ها برای استفاده از فن آوری خط دروازه حمایت کرد. اوکراین یکی از دو میزبان یورو به دلیل مردود شمردن گل به حق خود یک بر صفر از انگلیس شکست خورد. (ایرنا)
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: