قتل شوهر با همدستی خواهرزاده

رییس پلیس آگاهی آذربایجان شرقی از دستگیری زنی خبر داد که با همدستی خواهرزاده‌اش، شوهر خود را به قتل رسانده بود.
کد خبر: ۴۸۰۸۹۱

سرهنگ قنبر مداحی گفت: در اولین روز امسال جسد فردی که سر، دست‌ها و پاهایش بریده شده بود، اطراف شهرستان آذرشهر در استان آذربایجان شرقی کشف شد. با حضور بازپرس ویژه قتل و ماموران در محل، چون هیچ شکایتی مبنی بر فقدان در سطح استان اعلام نشده بود، موضوع در دستور کار ماموران قرار گرفت.

وی افزود: در حالی که تحقیق در این زمینه ادامه داشت سه روز قبل خانمی همراه دو برادر شوهرش ـ که ساکن تبریز بودند ـ با حضور در اداره جرایم جنایی استان گم شدن 75 روز قبل شوهرش را خبر داد.

وی خاطرنشان کرد: در تحقیقات و با اظهارات ضد و نقیض همسر فقدانی، با دستور قضایی این زن تحت نظر قرار گرفت.

سرهنگ مداحی تصریح کرد: 24 ساعت پس از کنترل این زن، وی راز قتل شوهرش را با همدستی پسر خواهرش پس از 75 روز فاش کرد.

با اعتراف متهم، خواهرزاده وی معروف به کامران نیز شناسایی و در یکی از محلات تبریز دستگیر و در بازرسی از منزل متهم آلت قتاله نیز کشف و ضبط شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها