اخراج نماینده به‌خاطر جراحی زیبایی

«انوار البلکیمی» شاید بدشانس‌ترین سیاستمداری باشد که دست به عمل جراحی زده است.
کد خبر: ۴۷۸۷۳۳

بسیاری از سیاستمدارانی که علنی یا غیرعلنی دست به این کار زده‌اند، با جنجال‌های مطبوعاتی یا اعتراض مردم و دیگر سیاستمداران روبه‌رو شده‌اند، اما در این میان شاید تنها این نماینده مجلس مصر بود که به خاطر عمل زیبایی بینی، مجبور به استعفا و عذرخواهی شد!

سلفی‌های مصر عقاید خاصی دارند و حتی برای شخصی‌ترین کارهای مردم قوانین خاص خودشان را تعیین می‌کنند.

براساس عقاید سلفی‌ها، هرکس که دست به صورتش ببرد و کاری انجام دهد که قیافه‌اش تغییر کند، مستحق تنبیه است.

انوار البلکیمی ، نماینده مجلس مصر هم با ترس و لرز این قانون را زیرپا گذاشت و بینی‌اش را عمل کرد و از مسوولان بیمارستان خواست موضوع را با کسی در میان نگذارند و چند روز بعد به تلویزیون رفت و در توجیه این کار بهانه آورد که صورتش در یک زد و خورد به این روز درآمده و باید برای مدتی باند پیچی باشد تا این‌که رییس بیمارستان سلمی بعد از پخش برنامه تلویزیونی به اداره پلیس رفت و با ارائه مدارک پزشکی، دست آقای نماینده را رو کرد.

پس از این اتفاق نماینده حزب راست مذهبی النور به خاطر عمل زیبایی بینی به اجبار از مجلس مصر اخراج شد! متن استعفانامه اجباری وی هم جالب توجه است: من انوار البلکیمی، نماینده پارلمان اقرار می‌کنم که ادعایم درباره این‌که افراد مسلح به من حمله کردند، نادرست بود.

اول از همه از پزشکان بیمارستان سلمی عذرخواهی می‌کنم. دوم از اعضای خانواده‌ام عذرخواهی می‌کنم. سوم از همه مردم حوزه انتخابیه‌ام عذرخواهی می‌کنم.

چهارم از حزب نور و همه اعضای پارلمان عذرخواهی می‌کنم. پنجم از رسانه‌ها و دستگاه‌های امنیتی و همه ملت مصر به دلیل ناراحتی و نگرانی که برای آنها ایجاد کردم، عذرخواهی و به دلیل در تنگنا قرار دادن حزب نور در مقابل افکار عمومی، استعفای خود را به هیات عالی حزب نور و رئیس پارلمان ارائه می‌کنم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها