در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش روز شنبه جامجم آنلاین به نقل از روابط عمومی صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری، با حضور قائم مقام معاونت امور استان های سازمان صدا و سیما، تولید مستند "تش و تندیس" با موضوع هنر ابداعی مجسمه سازی استاد همایون حیدری وانانی و با محوریت حمایت از کار و سرمایه ایرانی آغاز شد.
در این مستند، بخشی از زندگی این استاد مجسمه ساز که برای نخستین بار در جهان با روشی ابداعی به ساخت مجسمه های گوناگون الهام گرفته از موضوعات ملی محلی و با استفاده از ضایعات آهن، پیچ و مهره و مواد غیرقابل استفاده پرداخته، به تصویر کشیده می شود.
طرح تندیس "ساز و دهل" استاد همایون حیدری وانانی گواهی ثبت یونسکو را دریافت کرده و در این مستند، سبک مجسمه سازی این هنرمند و مبادرت به ساخت مجسمه از ابتدای تهیه مواد اولیه تا ظریف کاری و تولید نهایی برای مخاطبان معرفی می شود.
پیش بینی می شود تولید این مستند محض با تصویربرداری در کارگاه مجسمه سازی این هنرمند و همچنین مناطق مختلف از جمله چالشتر، شهرکرد، وانان، فارسان، آبادان و تهران به مدت 25 دقیقه و در طبقه "ب" در نیمه دوم مرداد به پایان برسد.
نویسنده، تهیه کننده و کارگردان: هوشنگ رحیمی پردنجانی/ تصویربردار: وحید حسین زاده/ صدابردار: علی اکبر زارع/ تدوین گر: صادق اسماعیلی.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: