دختران بیش از پسران قوز می‌کنند

رئیس انجمن ارتوپدی و تروماتولوژی ایران با بیان این‌که دختران بیشتر از پسران به انحراف ستون فقرات مبتلا می‌شوند، گفت: بسیاری از دختران از روی عادت در موقع راه رفتن قوز می‌کنند که به آن قوز عادتی می‌گویند. دکتر محسن توکلی در گفت‌وگو با ایسنا افزود: اصلاح این نوع قوز با ورزش و قوی کردن عضلات پشت و بستن قوزبند ممکن است، البته در صورت ورزش نکردن پس از باز کردن قوزبند به حالت اولیه برمی‌گردد.
کد خبر: ۴۷۶۰۰۱

وی با بیان این مطلب که عارضه انحراف ستون فقرات می‌تواند مهره‌های کمری ستون فقرات را درگیر کند، افزود: شیوع این عارضه در دختران شایع‌تر از پسران است و این بیماری از سنین نوجوانی شروع می‌شود و در جوانی پایان می‌یابد.

وی ادامه داد: بیماری انحراف ستون فقرات، در حالت پیشرفته باعث کم‌شدن حجم قفسه سینه و اختلال در عملکرد ریه‌ها می‌شود و مسیر زشتی در قسمت پشت کمر و شانه‌ها به وجود می‌آورد.

دکتر توکلی با اشاره به این‌که تشخیص این بیماری با انجام معاینه بالینی و رادیوگرافی صورت می‌گیرد، گفت: در مراحل اولیه بیماری با پوشیدن کمربندهای طبی به طور مداوم و در مراحل پیشرفته تنها با عمل جراحی می‌توان انحراف را اصلاح کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها