بنا به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دادستانی تهران، جمالیفشی که در جریان سفر به خارج از کشور با عوامل سرویس امنیتی رژیم صهیونیستی موسوم به موساد ارتباط برقرار کرده بود، چند نوبت با عوامل این سرویس در کشورهای مختلف دیدار و نهایتا برای دریافت آموزشهای مربوط به ترور شهید علیمحمدی به اراضی اشغالی فلسطین منتقل و تحت آموزشهای نظامی و تروریستی قرار گرفته بود.وی پس از بازگشت به کشور، با تهیه مقدمات ارتکاب جنایت، با بمبگذاری در یک دستگاه موتورسیکلت، مسعود علیمحمدی، دانشمند هستهای کشورمان را در 22 دی 88 در برابر خانهاش به شهادت رساند.
دادگاه رسیدگی به اتهامات جمالیفشی در تاریخ اول شهریور سال گذشته در شعبه 15 دادگاه انقلاب تهران به صورت علنی برگزار شد و نهایتا او به اتهام محاربه و افساد فیالارض از طریق ترور شهید علیمحمدی به واسطه مستقر کردن موتوسیکلت و انفجار آن، همکاری با رژیم صهیونیستی و شبکه تروریستی موساد، تحصیل مال نامشروع از طریق همکاری اطلاعاتی با رژیم صهیونیستی، تخریب اموال مسکونی ناشی از انفجار بمب و نگهداری مواد روانگردان به اعدام محکوم شد.
پس از اعتراض جمالیفشی به این حکم، پرونده وی جهت رسیدگی به دیوانعالی کشور ارسال شد که حکم موردنظر پس از تایید در دیوان عالی کشور، بامداد دیروز به اجرا درآمد.قاتل شهید علیمحمدی، پیش از آویخته شدن به دار مجازات به واحد مرکزی خبر گفت: آنهایی که یک روز دم از حمایت همهجانبه از من میزدند و میگفتند یک لحظه تو را تنها نمیگذاریم الان ببینند که من اینجا هستم و نه هلیکوپتری میبینم و نه کماندویی که مرا فراری دهد.
همزمان با انتشار این خبر، دیروز وزیر اطلاعات گفت: در بررسی پرونده شناسایی عاملان شهادت دانشمندان هستهای کشور به نتایج خوبی رسیدهایم که اخبارآن اعلام میشود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم