به گزارش روز یکشنبه جام جم آنلاین به نقل از یورونیوز، "پل آرچ"، "جانو الیسون" و "لی پورنل" پانزده ماه قبل سفر خود را از سیدنی با یک هدف آغاز کردند: شکستن رکورد طولانی ترین سفر با تاکسی.
آنها با طی مسافتی حدود هفتاد هزار کیلومتر و دیدار از چندین کشور موفق به شکستن این رکورد شدند.
الیسون می گوید: یک روز که هر سه نفر ما در یک تاکسی نشسته بودیم و دیدیم تاکسی متر به سرعت کار می کند و کرایه ما بیشتر و بیشتر می شود. فکر کردیم که بالاترین رقمی که این تاکسی متر به آن رسیده چقدر بوده است؟ در اینترنت به دنبال پاسخ این سوال گشتیم و دیدم که یک رکورد جهانی برای آن وجود دارد. بعد، فکر کردیم که می توانیم این رکورد را بشکنیم!»
این سفر طولانی در صورتی که در لندن صورت می گرفت هشتاد هزار پوند هزینه داشت.
این سه جوان در سفر 450 روزه خود از 51 کشور دیدار کردند و توانستند حدود 25 هزار یورو برای صلیب سرخ بریتانیا کمک جمع آوری کنند.
نقطه اوج این سفر حرکت به طرف قله اورست بود. سه دانشجوی ماجراجو تاکسی خود را تا ارتفاع 5300 متری از سطح دریا راندند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم