اینترنت نفتی‌ها همچنان قطع است

از 10 روز پیش که وزارت نفت مورد حمله سایبری قرار گرفت؛ هنوز شبکه اینترنت در این وزارتخانه و شرکت‌های تابعه‌اش همچنان قطع است و بسیاری از رایانه‌های کارکنان نیز آسیب جدی دیده است.
کد خبر: ۴۷۲۰۱۳

براثر این حمله سایبری و قطع اینترنت، سایت‌های 4 شرکت اصلی وزارت نفت قابل رویت نیست و امکان به روز رسانی ندارد.یکی از مسوولان نفتی به خبرنگار جام‌جم گفت: بسیاری از مدیران برای در جریان قرار گرفتن اخبار و اطلاعات، از اینترنت گوشی تلفن همراه استفاده می‌کنند و حتی در برخی واحدها از خدمات وایمکس استفاده می‌شود.قائم مقام وزیر نفت در امور پدافند غیرعامل گفته بود حمله سایبری براثر نشت یک ویروس به سیستم رایانه‌ای وزارت نفت باهدف تخریب و سرقت اطلاعات صورت گرفته است.از آنجا که بسیاری از مراودات، مکاتبات و ارتباطات وزارت نفت از طریق اینترنت صورت می‌گیرد، قطع پیاپی آن ضرر اقتصادی به دنبال خواهد داشت.

متخصصان فناوری اطلاعات رایانه در وزارت نفت مشغول بررسی راه‌ها و چگونگی نفوذ ویروس به شبکه رایانه‌ای این وزارتخانه هستند و تاکنون علت دقیق و کارشناسی آن اعلام نشده است و روند بررسی همچنان ادامه دارد که کمی طولانی‌تر از حد معمول به نظر می‌رسد و کندی رسیدگی به این موضوع در دستگاهی مانند نفت کمی عجیب است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها