کاربران جام جم آنلاین می‌پرسند

از یارانه این ماه خبری نیست؟

مسئولین سازمان هدفمندی یارانه‌ها به خاطر گرفتاری‌های اجرای فاز دوم از قانون هدفمندی یارانه‌ها انگار فراموش کرد‌ه‌اند که زمان پرداخت یارانه این ماه رسیده است.برخی از هموطنان با تماس با جام جم آنلاین خواستار پیگیری این موضوع شدند.
کد خبر: ۴۷۰۶۰۹

به گزارش جام جم آنلاین در ماه‌های گذشته و با بررسی که از دی ماه سال گذشته تا امروز انجام شد زمان پرداخت یارانه‌ها هر ماه با تاخیر نسبت به ماه گذشته روبرو بود.

دی ماه سال گذشته، یارانه خانوارها که مرحله یازدهم پرداخت آن می‌شد، در تاریخ 14 دی ماه 1390 پرداخت شد.

ماه بعد یعنی بهمن ماه با تأخیر چند روزه همراه بود به طوری که در مرحله دوازدهم پرداخت یارانه‌ها، حساب سرپرستان خانوارها در 19 بهمن 1390 با یارانه این مرحله شارژ شد.

اسفند ماه نیز با تأخیر پرداخت شد به طوری که پرداخت مرحله سیزدهم یارانه‌ها در این ماه در تاریخ پنجشنبه 18اسفند صورت گرفت که البته فردا آن روز قابل برداشت بود.

هر چند آقای مرادی رئیس سازمان هدفمندی یارانه‌ها از واریز یارانه‌های فروردین در پازدهم ماه خبر داده بود، اما مبلغ یارانه در روز 17 فروردین قابل برداشت بود.

اکنون که 14 اردیبهشت است خبری مبنی بر پرداخت یارانه این ماه از سوی مسئولین منتشر نشده است و به همین خاطر شهروندان و هموطنان با تماس‌های مکرر خواهان پیگیری این موضوع هستند.

با توجه به مشغله زیاد دولت و شرایط پیش آمده درباره اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها این تاخیر که تاکنون نیز مسئولی درباره آن سخنی نگفته است به احتمال زیاد تا شنبه ادامه داشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها