حمله دزدان مسلح به طلافروشی

دو مرد مسلح که با ورود به طلافروشی در قرچک ورامین، صاحب مغازه را بیهوش و میلیون‌ها تومان طلا را سرقت کرده بودند، تحت تعقیب پلیس قرار گرفتند.
کد خبر: ۴۷۰۵۵۱

به گزارش «جام‌جم»، صبح سه‌شنبه همین هفته مرد طلافروشی در حال چیدن طلاهای ویترین مغازه‌اش در زیباشهر قرچک ورامین بود که دو مرد به عنوان مشتری خواستند وارد طلافروشی شوند.

در این هنگام مرد طلافروش از مشتریان خواست چند دقیقه‌ای منتظر بمانند تا او طلا‌ها را در ویترین بچیند، اما یکباره دو مرد مشتری در حالی که سلاح به دست و نقاب به چهره داشتند، وارد مغازه شدند و با تهدید سلاح از طلافروش خواستند طلاهای موجود در مغازه‌اش را به آنها تحویل دهد.

مرد مغازه‌دار خواست با داد و فریاد تقاضای کمک کند، اما مردان مهاجم به سمت او حمله‌ور شده و به چشمان وی اسپری پاشیدند.

مقابله طلافروش با دزدان

سارقان، مرد مغازه‌دار را که توان مقابله با آنها را نداشت، به کناری پرت کردند و با شکستن ویترین مغازه، طلاهای موجود در آن را دزدیدند سپس با زدن شوکر به گردن طلافروش، او را بیهوش و در انباری مغازه زندانی کردند.

دزدان نقابدار با سرقت طلا‌ها ـ که میلیون‌ها تومان ارزش داشت ـ در حال فرار از طلافروشی بودند که همسایه‌های طلافروش متوجه ماجرا شده و خواستند راه آنها را سد کنند که در همین موقع سارقان با شلیک چند تیر هوایی با یک خودرو فرار کردند.

در این مرحله ماموران که از طریق همسایه‌های طلافروش در جریان سرقت قرار گرفته بودند، عازم محل حادثه شدند و مرد طلافروش را که بیهوش در انباری مغازه افتاده بود، به یک مرکز درمانی منتقل کردند.

بنابر این گزارش، با تشکیل پرونده قضایی در این رابطه تحقیقات ویژه پلیس برای دستگیری سارقان مسلح و کشف طلاهای مسروقه از طلافروشی آغاز شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها