50شهر اسپانیا زیر پای تظاهرکنندگان

در بیش از ۵۰ شهر اسپانیا، شهروندان در اعتراض به کاهش بودجۀ خدمات رفاهی و آموزشی از سوی دولت به خیابان‌ها رفتند.
کد خبر: ۴۶۹۷۳۴

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از یورونیوز، روز یکشنبه در مادرید، پایتخت اسپانیا، هزاران نفر در مرکز شهر تظاهرات کردند. شهروندان اسپانیایی بیشتر نگران پیامدهای بلندمدت کاهش بودجۀ دولت در زمینۀ آموزش و پرورش و بهداشت هستند.

یکی از معترضان مادریدی دربارۀ علت حضورش در تظاهرات گفت: ما به کاهش بودجۀ خدمات دولتی و وخامت وضعیت کارگران اعتراض داریم.

" ما از ۳۰ سال قبل از وضعیت کنونی در رنج بوده‌ایم. وضع فعلی ناخوشایند است، اما بد‌تر از آن، وضعی است که نسل آینده به ارث می‌برد."

دولت اسپانیا با تدابیر ریاضتی قصد دارد 10میلیارد یورو در سال صرفه جویی کند تا کسری بودجۀ خود را کاهش دهد.

این در حالی است که نرخ بیکاری نیز در این کشور گرفتار بحران مالی در منطقۀ یورو، اخیراً به بیش از ۲۴ درصد رسیده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها