آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
به گزارش روز چهارشنبه جامجم آنلاین، در پایان هفته سوم لیگ قهرمانان آسیا و از گروه D این رقابتها، تیم فوتبال پرسپولیس نماینده کشورمان موفق شد در زمین الغرافه قطر با برتری 3 بر صفر حریف خود را شکست دهد و با اقتدار صدرنشین این گروه شود.
شاگردان دنیزلی در نیمه نخست بازی خیلی زود به گل رسیدند غلامرضا رضایی در دقیقه 2 گل اول پرسپولیس را به ثمر رساند.
سه دقیقه بعد از گل اول پرسپولیس، شوت ایمون زائد از پشت محوطه جریمه با برخورد به پای مدافع تیم حریف وارد دروازه تیم قطری شد تا قرمزپوشان در پایان نیمه اول با دو گل تیم الغرافه را به رختکن بدرقه کنند.
در نیمه دوم یاران فرهاد مجیدی که در پی جبران گلهای خورده بودند حملاتی را روی دروازه پرسپولیس طراحی کردند که نتیجهای نداشت.
اما شاگردان دنیزلی باز هم صاحب چند موقعیت گلزنی شدند که نتیجهای در بر نداشت.
ایمون زائد که در دقیقه 70 باز هم میتوانست پرسپولیس را صاحب گل کند این موقعیت را از دست داد .
در دقیقه 72 بازی تیم الغرافه اسیر ضد حملات خود شد و این بار جواد کاظمیان با ضربه فنی خود توپ را به گوشه دروازه الغرافه فرستاد تا پرسپولیس مقتدرانه صدرنشین این گروه شود. این دیدار در نهایت با نتیجه 3 بر صفر به سود شاگردان دنیزلی به پایان رسید.
پرسپولیس با این پیروزی در پایان دور رفت این رقابتها با 7 امتیاز مقتدرانه صدرنشین شد.
در دیگر بازی این گروه تیمهای الشاب امارات و الهلال عربستان به تساوی یک بر یک دست یافتند.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....